Elena svojím výberom kúskov do outfitu Mariána poriadne sklame: TOTO naozaj nečakal!

V utorok sa do obchodov vyberie bezpečnostná analytička a modelka Elena, ktorá obľubuje športovú módu. Tú bude chcieť prepašovať aj do aktuálnej témy a ako prvé si to namieri do športového obchodu. Na tom by nemuselo byť nič zlé, ak by nesiahla po týchto kúskoch!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Biela na denné nosenie. Porotcovia dámam odporúčali, aby siahli po rôznych zaujímavých materiáloch, strihoch, štruktúrach či potlačiach. Predstavovali si, že v piatok uvidia päť vkusných, módnych a štýlových denných outfitov, za ktorými by sa v uliciach otočila nejedna hlava. O to viac ostane Marián Hornyák zaskočený, keď sa utorková súťažiaca Elena ako prvé vyberie do športového obchodu a do kabínky si vezme tepláky.Elenke sa naozaj veľmi nedarí opustiť svoju komfortnú zónu a to, čo pozná. Neviem sa naladiť na to, že ideme kupovať v tejto téme biele tepláky. To som naozaj nečakal,“ povie porotca sklamane.

NM 24 - sportovy obchod Zdroj: TV JOJ

​K bielym teplákom so zeleným pásikom bude tmavovláska zvažovať kúpu zeleného športového batoha. Marián farebnú kombináciu vychváli, no už menej bude spokojný so štýlovou voľbou. Musím uznať, že kombinácia bielej s takouto zelenou funguje veľmi pekne. Len sa stále obávam, že zostaneme v oblečení niekde na štadión. A neviem, či to je úplne to, čo sme tento týždeň chceli riešiť. Lebo ani na štadión predsa len nechodíme každý deň,“ zhodnotí. Oblečie sa Elena športovo alebo napokon vyskladá svoj outfit úplne inak?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!