Vo finále Maniačok bolo dusno: Porota ostro kritizovala a udelila zatiaľ najmenej bodov!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladali svoje outfity na tému Biela na denné nosenie. A hoci sa v pondelok zo zadania nesmierne potešili, vo finále väčšinu z nich radosť prešla. Porota bola nekompromisná a dámam vytkla mnohé veci. Chýbalo len málo a štúdio by sa zmenilo na slzavé údolie…

Keď porotcovia vyhlasovali tému Biela na denné nosenie, vedeli, že to súťažiace nebudú mať jednoduché. No nečakali, že toto zadanie naše dámy potrápi až natoľko, že budú vo finále až tak kritickí.Bola to téma, ktorú sme považovali za výzvu. Biela farba je síce veľmi bohato zastúpená v móde a verím tomu, že aj v šatníkoch každej jednej správnej maniačky. Napriek tomu vyskladať takýto biely outfit nie je až také jednoduché. Biela skôr prináleží na nejaké sviatočné dni, ale je to zároveň aj typicky letná farba,“ začal Marián Hornyák vo finále. Jeho sklamanie z výsledných outfitov bolo neprehliadnuteľné a pri hodnotení si rozhodne nedával servítku pred ústa. Musím priznať za oboch, že je to iné, ako sme očakávali. Tá naša predstava bola taká, že ešte stále sú Nákupné maniačky módnou šou, že tu budeme vidieť módne outfity. To, čo ste sem priniesli, nie vo všetkých prípadoch by som nazval úplne módnym outfitom. Veľmi ste sa upriamili na funkčnosť, vlastnú komfortnú zónu, vlastné pohodlie, nejakú športovosť. Na takú vyprázdnenú a veľmi nezaujímavú každodennosť,“ skonštatoval.

NM 24 - tema Biela na denne nosenie finale Zdroj: TV JOJ

​Najviac kritiky schytala pondelková súťažiaca Laura, na ktorej porota nenechala nitku suchú. „Juj, keby si mi povedala, že v tom ideš čistiť bazén, tak poviem, že super! Ale čo má toto s módou? To som za celý týždeň neidentifikoval. Za mňa je to naozaj nemódny, nepekný a nešťastný kúsok, s ktorým si sa veľmi obmedzila a veľmi zasekala. Toto s tými nápismi je naozaj vec 20 rokov stará, mimo a z môjho pohľadu na nákupnej maniačke, v tejto šou a na tomto móle nemá čo robiť,“ zhodnotil Marián. Nešetrila ju ani Ema. „Ako kameň módneho úrazu vnímam tie šaty. Za mňa sú tie zlaté nápisy nesmierne nevkusné. Tie šaty to pokazili a pritom by mali najviac zažiariť,“ doplnila. Veľkú kritiku si zlízla aj utorková Elena, ktorá od Mariána získala len jeden bod – za to, že splnila tému a kúpila si biele kúsky.