Predstavujeme vám hlavných hrdinov seriálu Nemocnica: Zoznámte sa so špičkovými lekármi!

Silné príbehy, vážne diagnózy a komplikované osudy či vzťahy lekárov na pracovisku. Na to všetko, ale aj omnoho viac sa môžete tešiť už v utorok, 24. augusta o 20:35 na JOJke. Nový seriál Nemocnica si vás získa pútavým dejom, ale aj hviezdnym obsadením. Na koho každého sa môžete tešiť v hlavných úlohách?

Richard Autner ako MUDr. Roman Varga 

Roman je veľmi inteligentný doktor, chirurg, chlapec z dobrej rodiny, ktorý absolvoval všetky školy s minimálnym úsilím. S Rebekou začal chodiť od konca strednej, aj na medicínu šiel kvôli nej. Dobre sa oblieka, denne cvičí, rozumie umeniu, číta knihy, je scestovaný. Jeho slabou stránkou sú len ženy.

Richard Autner - MUDr. Roman Varga Zdroj: TV JOJ

Nela Pocisková ako MUDr. Rebeka Vargová 

Internistka Rebeka sa zamilovala do Romana ešte na gymnáziu. On šiel vtedy kvôli nej na medicínu a ona si teraz kvôli nemu nerobí atestáciu z chirurgie, pretože dvaja chirurgovia v rodine, to by nefungovalo. Rebekina achillova päta je dieťa, ktoré nemôže mať, nedarí sa im roky. Napriek tomu je statočná a spravodlivá, so svojím mužom sa dokáže pohádať aj vynadať mu, ale zároveň si ho váži a obdivuje ho.

Nela Pocisková v seriáli Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​František Kovár ako MUDr. Alojz Čierny 

Čierny je primárom urgentu, autorita a legenda. Elegantný, múdry a vtipný chirurg, ktorému sa všetci klaňajú a každému záleží na jeho priazni. Pre Čierneho je nemocnica jeho rodina, lebo žiadnu inú nemá.

František Kovár Zdroj: TV JOJ

​Marián Mitaš ako MUDr. Adam Ondruš 

Veselý, vtipný a veľmi sexy chirurg, živel, rebel, sukničkár, motorkár miluje slobodu a voľnosť. Adam je ako lekár veľmi talentovaný, precízny, presný a zanietený. V robote je profík, v súkromí nezodpovedný typ, ktorý zatiaľ nedozrel. Kvôli jeho povahe ho manželka opustila a s dcérou.

Marián Mitaš  - MUDr. Adam Ondruš Zdroj: TV JOJ

​Juraj Hrčka ako MUDr. Tomáš Mišiak 

Mišiak je karieristický internista, ktorý sa zatiaľ nestal chirurgom. Čaká na svoju príležitosť a je kvôli nej ochotný urobiť čokoľvek. Ako jeden z mála doktorov na oddelení, Tomáš nie je z lekárskej rodiny, čo ho „motivuje“ byť lepším ako ostatní. Ukáže vôbec niekedy svoju ľudskú tvár?

Juraj Hrčka - MUDr. Tomáš Mišiak Zdroj: TV JOJ

Noël Czuczor ako ​MUDr. Noël Mach 

Noël je gynekológ tak, ako jeho otec a dedo. Je citlivý profesionál a z chlapov na oddelení je k ženám najmilší. Nie je alfa samec ako Roman, ani šarmantný a vtipný ako Adam Nikdy však neodmietne pomoc ako pacientom, tak aj svojim kamarátom a kolegom.

Noël Czuczor v seriáli Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​Marek Majeský ako MUDr. Marek Hauptmann 

Riaditeľ nemocnice, ktorý vyštudoval medicínu na Harvarde. Marek je veľmi cynický a svoje fantastické auto miluje viac ako ľudí. Celá nemocnica sa síce teší z nových drahých prístrojov, on jediný ale vie, koľko machinácií je za tým a aký veľký problém z toho môže byť.

Marek Majeský v seriáli Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​Anna Nováková ako MUDr. Agáta Jánošová 

Mladá lekárka Agáta sa zatiaľ nerozhodla, akú atestáciu si bude robiť. Láka ju chirurgia, ale od začiatku sa stretáva s predsudkami, že žena na chirurgiu nepatrí. Agáta pôsobí na prvý pohľad zmätene a naivne, ale zdanie klame. Je tvrdohlavá a cieľavedomá, dokáže konať spontánne a aj proti pravidlám, ak to považuje za správne.

Anna Nováková - MUDr. Agáta Jánošová Zdroj: TV JOJ

​David Uzsák ako MUDr. Braňo Srnčík 

Braňo je „protekčný chalan“, ktorý berie všetko na ľahkú váhu. Medicínu vyštudoval, lebo mu to jeho otec vybavil. Talent síce má, narodil sa do dobrej lekárskej rodiny, ale všetko mal vždy k dispozícii na zlatom podnose a preto si nikdy nič nevážil.

David Uzsák - MUDr. Braňo Srnčík Zdroj: TV JOJ

Eva Mores ako MUDr. Denisa Antalová 

Denisa je mladá anesteziologička, chladná kráľovná nemocnice. Je dravá a divoká, a tak, ako je chladná vo vzťahoch, tak jej naopak veľmi záleží na pacientoch - v tomto v nej bojujú jej dva zásadné protipóly. Jediný človek, ktorému sa Denisa po čase otvorí, je Roman. To však so sebou nesie komplikácie.

Eva Mores Zdroj: TV JOJ

Zuzana Kanócz ako MUDr. Zuzana Maxová

Zuzana je ľahostajná a necitlivá, ale v tej svojej necitlivosti je vlastne neskutočne roztomilá. Pricestovala z Bostonu, kde pracovala na prestížnej klinike. Zuzana je nadopovaná adrenalínom, nemá vzťah k nikomu a ničomu.

Zuzana Kanocz - MUDr. Zuzana Maxová Zdroj: TV JOJ

Tony Porucha ako MUDr. Tony Anton Mokrý 

Veselý chlapec Tony je vždy dobre naladený, za čo ho všetci považujú za infantilného fagana, ale v podstate ho majú radi. Jeho prejav, pohyby aj výzor sú neštandardné, viac by sa hodil na pódium alebo javisko, navyše je vášnivým tanečníkom. Veľké dieťa Tony má ale oveľa hlbšiu dušu, ako by sa zdalo na prvý pohľad. Je schopný hlbokej lásky aj obety.

Tony Porucha - MUDr. Tony Mokrý Zdroj: TV JOJ

​Nenechajte si ujsť seriál Nemocnica už tento utorok o 20:35 na JOJke!