Marián Mitaš mimo svojej komfortnej zóny: Neuveríte, čo si v úlohe chirurga musel vyskúšať!

Herec Marián Mitaš zahviezdi v seriáli Nemocnica, ktorý budete môcť už od 24. augusta sledovať na obrazovkách JOJky. Čo prezradil o svojej úlohe lekára?

​Hercov zo seriálu Nemocnica čakali pri samotnom nakrúcaní rôzne výzvy. Predsa len úloha doktora či zdravotnej sestry nemusí byť jednoduchá. Potrebné je aj zorientovanie sa v odborných výrazoch či dôsledné naštudovanie si lekárskych úkonov. Tým sa nevyhli ani herci z Nemocnice a aj keď to pre mnohých z nich nie je prvá herecká úloha z medicínskeho prostredia, hovoria o tejto skúsenosti ako o veľmi zaujímavej.

Výnimkou nie je ani herec Marián Mitaš, ktorý si v novom seriáli zahrá veselého, vtipného, ale aj sexi chirurga. Rebel, sukničkár či motorkár milujúci slobodu. Aj takýto je MUDr. Adam Ondruš, ktorého stvárňuje práve Marián. Toho čakala v seriáli výzva v podobe reálnej skúsenosti so šitím rany. Aj k tomuto sa ale herec postavil zodpovedne. „Tuto sme už reálne na tej sále, dokonca sme mali aj šiť,“ prezradil Marián. „Tak ja som to začal šiť. Prvýkrát som to robil pred kamerami a robil som to naozaj, proste som cez tú masku zapichoval tú ihlu a robil som to šitie. Takže toto som si skúsil prvýkrát v živote,“ dodal herec, ktorý neskrýval rešpekt, ale aj nadšenie z novej skúsenosti.

Seriál Nemocnica, v ktorom ide každý deň o život ukáže, že často nie je priestor na nič iné a už vôbec nie na vlastné životy lekárov. Príbehy doktorov a ich pacientov budú často silné a pútavé. Nový seriál Nemocnica je zárukou kvality, a to ako po vizuálnej stránke, tak aj vďaka skvelému hereckému obsadeniu. 

Sledujte seriál Nemocnica, už 24. augusta, na JOJke!