Cynik s diplomom z Harvardu! Marek Majeský bude v úlohe riaditeľa nemocnice ťahať za nitky!

Riaditeľ nemocnice s diplomom z Harvardu zamieša v seriáli Nemocnica karty! Marek Majeský, ktorý ho stvárňuje, sa v tejto úlohe doslova našiel. Aký je seriálový doktor Hauptmann?

„Je to taký sociopat, ktorý si o sebe veľa myslí. Je ješitný, egocentrický, ale na druhej strane je to vynikajúci doktor, operatér, ktorý už tú svoju prax nevykonáva,“ predstavil Marek Majeský svoju postavu, doktora Hauptmanna, v seriáli Nemocnica. „Keď príde na lámanie chleba a je dramatická situácia, musím povedať za neho, za Mareka Hauptmanna, že ako jediný lekár v nemocnici, ktorý má Harvard, aj si to tak silno uvedomuje, sa pustí aj do operácie a je vynikajúci operatér,“ dodal.

Na otázku, či by si vedel Marek predstaviť seba v reálnom živote, ako napríklad lekára, má herec celkom jasnú odpoveď a je značne odlišná od odpovedí jeho hereckých kolegov. „Môj otec je lekár, aj mamina je z medicínskeho prostredia, tak mi to nie je vzdialené, viem si to predstaviť, niekedy mi to aj napadne, že čo by sa stalo, keby moje životné cesty išli iným smerom, napríklad k tej medicíne. Nemám problém napríklad s injekciami alebo s odbermi krvi ako niektorí moji kolegovia,“ prezradil Marek v rozhovore.

Seriál Nemocnica štartuje už v utorok, 24. augusta na JOJke!