Najväčšie udalosti roka 2021 v televízii JOJ: Pri tomto ste boli s nami a my S VAMI!

Aj náročné obdobia dokážu priniesť momenty, na ktoré sa jednoducho nedá zabudnúť. Ak sú krásne, o to radšej na ne spomíname a ešte viac sme za ne vďační aj my v televízii JOJ. Rok 2021 sa napriek okolnostiam niesol v znamení veľkých úspechov, ako aj veľkých strát. Tu sú tie, na ktoré nechceme zabudnúť, a ktoré nám nedá si nepripomenúť...

Najvýpravnejší seriál roka Slovania
Medzi nezabudnuteľné a výnimočné projekty tohto roka jednoznačne patrí aj seriál Slovania z dielne TV JOJ a produkcie Wandy Adamik Hrycovej. Táto dvanásťdielna, vysokorozpočtová historický dráma zaujala najmä príbehom boja medzi Avarmi a Slovanmi, špičkovým, medzinárodným hereckým obsadením (Tomáš Maštalír, Polina Nosikhyna, Juraj Loj, Dušan Cinkota, Zuzana Fialová, Makar Tychomyrov a ďalší) a taktiež úrovňou, ktorá na seriál vo vodách slovenskej tvorby nemá obdoby. Slovania položili latku naozaj vysoko. Štvormiliónový rozpočet a kvalita spracovania a taktiež prvé dve najsledovanejšie časti zaznamenali hneď dva rekordy – Slovania sa stali najsledovanejším programom tohto roka a zároveň významne pozdvihli úroveň slovenskej televíznej tvorby.

Slovania Zdroj: TV JOJ

Najemotívnejšia spomienka na Milana Lasicu
Koncom septembra televízia JOJ a tvorcovia obľúbenej relácie Sedem pripravili špeciálne vydanie relácie, ktorá za iných okolností vtipne a s humorom vlastným jej protagonistom reaguje na spoločenské či politické dianie. Posledné septembrové vydanie však bolo venované spomienke na kolegu a zakladajúceho člena relácie – Milana Lasicu, ktorý k nej neodmysliteľne patril. „Milan Lasica v našej relácii nebol možno iba zopárkrát za tých 20 rokov, čo túto reláciu robíme aj mimo obrazoviek. A tak by sme si ho chceli takto uctiť a zaspomínať na neho. Nebol by asi rád, ak by sme boli smutní, ale aby to boli spomienky veselé, čo sa v jeho prípade inak asi ani nedá,“ uviedla špeciálnu časť moderátorka Elena Vacvalová. A musíme povedať, že toto vydanie Sedmičky, bolo skutočne výnimočné. Pozrieť si ho môžete aj v našom archíve na webe TV JOJ.

Zdroj: TV JOJ

Najúspešnejší seriál Nemocnica
Jesenná sezóna TV JOJ odštartovala novým seriálom Nemocnica. A hoci seriály s tematikou z lekárskeho prostredia sú často zaručeným receptom na úspech, raketový štart v obľúbenosti jojkárskej novinky všetkých veľmi potešil. Nemocnica žne úspechy a diváci si ju doslova zamilovali. Výkony osvedčených hereckých osobností ako František Kovár, Jana Oľhová, Marek Majeský, Nela Pocisková, Zuzana Kanócz, Alexander Bárta či Petra Vajdová, ako aj nových mladých hereckých talentov ohúrili, a tak sa s ďalšími časťami seriálu počíta aj v nasledujúcej televíznej sezóne.

Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Najočakávanejší štart stanice JOJ Šport
Naše najväčšie staničné portfólio sa 6. októbra rozšírilo o nový športový kanál JOJ Šport, ktorého spustením sme rozšírili naše dlhodobé pôsobenie v oblasti podpory slovenského športu a športovcov. Nová stanica sa stala domovom širokého spektra domácich súťaží, lokálnych aj zahraničných podujatí so slovenským zastúpením, ako i nastupujúcej mladej generácie talentov či veľkých svetových eventov, ktoré právom priťahujú pozornosť športových fanúšikov i širokého publika.
https://www.facebook.com/marcelgregatvjoj/photos/3062516417326874


Najzvučnejšie meno hosťa - prezidentka Zuzana Čaputová
Ranné vysielanie TV JOJ prináša množstvo užitočných, spravodajských, spoločenských a rôznych iných tém, ktoré vás ráno nakopnú a vďaka nim budete mať prehľad o celospoločenskom dianí. Aj preto sa jej tvorcovia neustále snažia prinášať do kresiel v štúdiu naozaj výnimočných hostí. Jedným z nich bola práve začiatkom decembra ako veľké prekvapenie hosťka priamo z prezidentského paláca. Do štúdia totiž zavítala prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá sa angažuje v mnohých témach, ktoré si zaslúžia zvýšenú pozornosť: od ekológie, udržateľnosti, pomoci ľuďom so zdravotným znevýhodnením až po problematiku obetí domáceho násilia či násilia na ženách. Práve násilie na ženách počas pandémie je alarmujúcou témou, na ktorú prišla osobne upozorniť a vzbudiť tak zvýšený záujem a podporu jej obetiam.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ranné noviny TV JOJ (@rannenoviny)