Tvorcovia o osudoch postáv v Nemocnici: Návrat obľúbeného lekára aj noví herci? Vieme viac!

Ako to už v našej Nemocnici býva, nad všetkými príbehmi z urgentného príjmu vládne jedno takmer lekárske, ale i ľudské poznanie: Ak nejde o život, nejde o nič. Nové epizódy seriálu prinesú nové výzvy pre obľúbených lekárov. Čo nám prezradili samotní tvorcovia o osudoch lekárov?

Obľúbenú seriálovú Rebeku čaká veľké prekvapenie. Po tom, čo sa začína konečne venovať sama sebe, do deja vstúpi opäť Adam. Priaznivci tohto páru, máte sa rozhodne na čo tešiť! Pestré to bude mať aj Zuzana, ktorá je ako primárka urgentu spokojná s tým, že ju už viac neovládajú city. Veštica jej ale pred časom vyveštila dvojičky. Naplní sa jej veštba?

Nemocnica- Nela Pocisková, Alexander Bárta a Zuzana Kanócz Zdroj: TV JOJ

Fanúšikovia Romana, držte sa! Chirurg skúšaný osudom zažije najťažší okamih vo svojom živote. Nájde konečne lásku? Možno to bude niekto, koho mal celý čas pod nosom. Vilma Hauptmanová to nebude mať taktiež ľahké. Zažije totiž najväčší šok svojho života a čaká ju dokonca stretnutie, ktoré jej otvorí oči a pripomenie veľkú chybu z minulosti. Myslíte, že ju táto skúsenosť podporí, aby sa stala lepším človekom?

Nemocnica - Richard Autner a Petra Vajdová Zdroj: TV JOJ

Seriálový Erik Polák si získa anesteziologičku Denisu. On má však dlhy a psychické problémy. Nájde citlivá Denisa po jeho boku konečne pokoj, alebo sa stane pravý opak a jej život sa dostane do poriadnych turbulencií? Kým Denisu čaká perné obdobie, riaditeľ Hauptman nezaháľa. Prežíva totiž stres zo svojho veku a k svojej päťdesiatke dostane nečakaný darček od dvoch žien!

Nemocnica- Kamil Mikulčík a Eva Mores Zdroj: TV JOJ

Sestričku Miu a doktora Mišiaka čaká konečne láska. Aj tá však bude mať háčik. Mia dá dokonca Mišiakovi jedno ultimátum. Až časom uvidíme, či im ich láska vydrží. Tvorcovia si navyše pre vás prichystali ďalšie prekvapenie. Na oddelenie príde postupne nový vietor. Tešiť sa môžete na nového herca, ktorý rozmetá srdcia sestričiek. Vzťahy poriadne skomplikuje aj nová mladá lekárka, ktorá vzbudí v usadenej nemocnici rozruch. Tak čo, tešíte sa na nové časti?

Sledujte seriál Nemocnica, v utorok a vo štvrtok o 20:35 na JOJke!