František Kovár neskrýva radosť z úspechu Nemocnice: Aj vďaka TOMUTO je šťastný!

Seriál Nemocnica sa teší veľkej obľube a aktuálne patrí k bezkonkurenčne najsledovanejším seriálom na Slovensku. Uvedomujú si to aj herci z Nemocnice. Jednu z najobľúbenejších postáv – doktora Čierneho, stvárňuje herec František Kovár. Prečo je podľa neho Nemocnica tak úspešná?

František Kovár nám v rozhovore prezradil, čo pre neho osobne znamená účinkovanie v Nemocnici. Aktuálne ho poznáte ako seriálového bývalého primára, doktora Čierneho, ktorý je dobrákom od kosti a pre svojich pacientov či kolegov by urobil čokoľvek. Skvelé charakterové vlastnosti sú určite jedným z dôvodov, prečo je táto postava divákmi tak obľúbená. Ako vníma účinkovanie v seriáli Nemocnica samotný herec? „Viete čo, predovšetkým, v mojom veku dostať takúto postavu, to je, ako pozdrav z neba. Nesmierne si to vážim. Predovšetkým, že som dostal takúto príležitosť, že pán režisér, Honzo Novák a plus všetci tí, ktorí súhlasili s tým, aby ma obsadili do tejto postavy,“ povedal nám herec v rozhovore.

Herec si, samozrejme, uvedomuje, že sa divákom seriál páči a veľmi si to váži. Takáto spätná väzba je pre hercov iste dôležitá. „Ja by som povedal, nebo je plné hviezd. Tým je zaujímavé. Takže, v tej Nemocnici nás hviezdi veľmi veľa a z času na čas sa podarí, že tam preletí aj nejaká zaujímavá kométa, alebo niečo také, že všetci si môžeme niečo želať a ja som nesmierne rád, pretože tento seriál má veľmi autentickú odozvu medzi divákmi, páči sa im to a to je zásluha všetkých tých, ktorí sa na tom podieľajú. Takže som šťastný,“ dodal nám František Kovár v rozhovore.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!