Vedeli ste, že sú spolu? Neuveríte, ktorí herci z Nemocnice tvoria v reálnom živote pár!

Nemocnica prináša množstvo vzťahov. Či už sú to doktori, alebo sestričky, každý z nich hľadá svoje šťastie iným spôsobom. Dvaja herci z obľúbeného seriálu našli lásku a svoje šťastie aj v súkromí a už nejaký ten čas tvoria pár. Tušili ste to o nich?

V spoločnej scéne ste ich zatiaľ nevideli, no čo nie je, môže byť. Dárius Koči a Diana Klamová sú novými posilami v seriáli Nemocnica a vyzerá to tak, že ste si ich obľúbili. Ich seriálový príbeh nie je zatiaľ prepojený, no ten ich skutočný, životný, je prepojený viac, než dosť. Herec a herečka tvoria pár už nejaký ten čas a na každom jednom zábere na sociálnych sieťach vyzerajú šťastne a spokojne.

Nemocnica - Dárius Koči a Diana Klamová Zdroj: TV JOJ

Pre oboch je to iste zaujímavá skúsenosť, stretnúť sa takto na výrobe jedného z najúspešnejších seriálov. Aj samotná Diana Klamová nám prezradila, že si veľmi váži príležitosť hrať v seriáli Nemocnica. Navyše, obaja veľmi dobre zapadli do hereckého kolektívu.

Nemocnica - Dárius Koči a Diana Klamová Zdroj: TV JOJ

Dvojica má očividne aj výborný zmysel pre humor a pod jednou z fotografií Gréty, postavy, ktorú v Nemocnici stvárňuje Diana, si na sociálnych sieťach vymenili zopár komentárov. Dárius Koči totiž napísal pod fotku „Riadna šupa,“ na čo mu Diana odpísala: „Ukľudnite sa, prosím vás, ste v nemocnici.“ No a odpoveď na seba nenechala dlho čakať. „Prepáčte pani doktorka, ospravedlňujem sa,“ dodal Dárius. Je teda jasné, že si vedia zo seba vystreliť a zrejme si obaja spoločnú prácu na výrobe seriálu Nemocnica užívajú.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nemocnica TV JOJ (@nemocnica_tvjoj)

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!