Zuzana Kanócz si prešla rokmi poriadnou zmenou: Aha, ako kedysi vyzerala hviezda Nemocnice!

Obľúbená herečka Zuzana Kanócz skutočne zreje do krásy. Spomínate si na ňu spred rokov? Pozrite, ako kedysi vyzerala seriálová doktorka Maxová!

Zuzana Kanócz bola vždy krásna, no jej aktuálny imidž jej hádam svedčí najviac. Navyše, keď sa skombinuje so zdravotníckou rovnošatou, dokonalosť je na svete. Herečka stvárňuje v najsledovanejšom slovenskom seriáli jednu z hlavných postáv – doktorku Zuzanu Maxovú. Aj keď je seriálová doktorka chladná a často aj odmeraná, v skutočnosti je herečka jej pravým opakom. Diváci JOJky si môžu ale Zuzku Kanócz pamätať aj zo seriálov Za sklom či Som mama. A práve v nich ste ju mohli vidieť úplne inú.


Mamou je herečka aj v reálnom živote. S hereckým kolegom Jurajom Lojom spoločne vychovávajú tri deti – syna Lucasa a dcérky Izabelku a Leylu. Popri práci tak stíha starostlivosť o rodinu a ešte k tomu aj perfektne vyzerá. Ako herečka v jednom z rozhovorov povedala, občas s deťmi potrebujú pomoc, ale všetko sa dá zharmonizovať, keď sa chce. Obľúbili ste si herečku v seriáli Nemocnica aj vy? Fotky Zuzany Kanócz nájdete v galérii nižšie.

Nenechajte si ujsť obľúbenú Nemocnicu opäť na jeseň, kedy sa vráti na obrazovky JOJky aj s novými príbehmi či postavami!