Ďalšie prekvapenie v Nemocnici: Do seriálu mieria aj tieto známe herečky!

Dlho očakávaná Nemocnica príde na jeseň na obrazovky JOJky aj s ďalšími postavami. K obľúbeným hrdinom tak pribudnú noví, ktorí zamiešajú kartami. Zopár z nich sme vám už predstavili. Teraz však pre vás máme ďalšie prekvapenie. Pozrite, na ktoré známe herečky sa môžete tešiť už čoskoro!

Seriál Nemocnica doplní v novej sezóne hneď niekoľko hercov. Patria medzi ne napríklad Monika Horváthová, Peter Nádasdi či Róber Sipos. Predstavili sme vám ich v predošlom článku. Vráti sa aj Anna Nováková, ako obľúbená Agátka. Ktoré známe herečky sa tiež objavia v nových epizódach Nemocnice?

Henrieta Mičkovicová

Fantastická slovenská herečka doplní kolektív Nemocnice ako nová postava menom Rita. Zahrá si mamu Inéz. No a ako to už býva, neprichádza do seriálu len tak pre nič za nič! Rita prinesie nový vietor do života svojej dcéry a poriadne zamieša kartami!

Nemocnica - Dominika Žiaranová a Henrieta Mičkovicová Zdroj: TV JOJ

Andrea Karnasová

Ďalšia zo známych slovenských herečiek prichádza v úlohe Angeliky, mamy Dáriusa a ženy anestéziológa Johnyho. Zdá sa tak, že sa v nových častiach rozšíria rodiny hrdinov, ktorých ste v seriáli sledovali doteraz. Do Nemocnice to rozhodne prinesie viac kontextu zo života jednotlivých postáv a určite ich všetkých uvidíme v novom svetle. Máte sa rozhodne na čo tešiť.

Nemocnica - Andrea Karnasová Zdroj: TV JOJ

V Nemocnici sa častejšie objaví aj Alexandra, ktorú stvárňuje Karin Adzimová. Pamätáte si ju dobre! Je to dcéra Vilmy. Skvelou správou tak je, že sa do seriálu naplno vráti aj ona. Kto vie, možno budú aj s riaditeľom Hauptmannom tvoriť kompletnú rodinu. Nechajte sa prekvapiť!

Nemocnica - Petra Vajdová a Karin Adzimová Zdroj: TV JOJ


Tak čo, tešíte sa na nové epizódy rovnako, ako my? Čo myslíte, ako zamiešajú nové postavy karty v seriáli? Okrem vyššie spomenutých, uvidíte aj ďalšie nové, no dobre známe herecké osobnosti. Predstavíme vám ich už čoskoro! Pozrite si TOP momenty poslednej série Nemocnice, vo videu HORE! ​

Nenechajte si ujsť seriál Nemocnica, už čoskoro na obrazovkách JOJky!