Vzácna a nečakaná návšteva v Nemocnici: Odpadnete, kto sa ukázal na nakrúcaní!

Fanúšikov a divákov Nemocnice čakalo v jednej z nových epizód veľké prekvapenie. V seriáli sa objavil skutočne nečakaný a netradičný hosť! Kde sa tam vôbec vzal?

V seriáli Nemocnica máte možnosť sledovať pravidelne množstvo nových tvárí. Okrem obľúbených hrdinov totiž do jednotlivých epizód prichádzajú neustále nové postavy, najmä ako pacienti. V dejovej linke seriálu je tak postarané o pestrosť aj v podobe nových epizódnych postáv. Pre mnohých je účinkovanie v jednom z najúspešnejších seriálov na Slovensku rozhodne zážitkom. Teraz sa však karta obrátila a zážitok mali herecké stálice seriálu.

Na pľaci ich totiž prekvapil nečakaný a roztomilý hosť. V seriáli Nemocnica sa totiž objavil kôň! Áno, je to skutočne tak. Na urgente ste tak mohli vidieť aj túto krásnu zvieraciu návštevu. Koník sa stal súčasťou deja, v ktorom umierala pacientka a jej posledným prianím bolo práve takéto stretnutie. Zdá sa, že najväčšiu radosť z jeho prítomnosti na pľaci mala herečka, Nela Pocisková. Tá sa pred nejakým časom vrátila k svojej veľkej vášni - jazdeniu na koni. Túto svoju vášeň zdieľa aj so svojou dcérkou Liankou, ktorá si koníky taktiež veľmi obľúbila. 

Sledujte obľúbený seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!