Veľkolepý návrat do Bez servítky: Aha, kto vystúpi z limuzíny ako najväčšia celebrita!

Tento týždeň v zostave Bez servítky môžete vidieť aj Davida, ktorý je v slovenskom šoubiznise dobre známy!

Bez servítky častokrát prináša návraty účinkujúcich, ktorých ste už mohli v minulých epizódach vidieť. Po viac než dvoch rokoch sa vracia na obrazovky TV JOJ David Key. Spevák, ktorého hudbu možno nepočujete často v rádiách. Dvadsaťsedemročný David je však veľmi talentovaný a za sebou má skladbu s Ondrejom Kandráčom, kde ukázal, že vie hrať dokonca na husliach. Okrem Kandráča si spoločný duet strihol s Gizkou Oňovou, ktorú ste tiež mohli vidieť variť v Bez servítky. Na konte má spoluprácu s Tomim Popovičom či DJ Maireem. Umelec má blízko najmä k tanečným či k rómskym melódiám. "Ja sa venujem iba čisto šoubiznisu, teda spevák, influencer," uviedol v Bez servítky v marci 2022. Vyzerá, že pri hudbe ostal, napriek tomu, že ho jeho konkurenti ako speváka nespoznajú!

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

U prvej hostiteľky budú najprv stáť len vo štvorici, na príchod Davida si počkajú o niečo dlhšie. Ten príde skutočne vo veľkolepom štýle. Pred konkurentmi vystúpi z limuzíny. "Čakala som, že vystúpi prezident z toho auta," zaznie z úst jednej z jeho konkurentiek. "Čo si nejaká celebrita, že sa vozíš limuzínami?," spýta sa ďalšia. "Táto partia vyzerá byť dobrá nuda," povie David, keď vystúpi z auta a uvidí, s kým bude mať tú česť sedieť päť dní pri stole. Vyzerá to na vzájomne sympatie, teda skôr nesympatie. David sa od poslednej účasti mierne zmenil. Priznal, že si dal prednedávnom vylepšiť pery!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!