Ďakujeme za priazeň uplynulej sezóny Bez servítky: Aha, kedy v lete môžete sledovať obľúbenú šou!

V lete na chvíľu ukončíme vysielanie premiérových epizód Bez servítky. Tie sa však už čoskoro vrátia. Aby ste o obľúbenú šou TV JOJ neboli ukrátení, môžete zatiaľ sledovať reprízy!

Od januára do júna sme vysielali týždne plné chutných receptov, zaujímavých ľudí, častokrát aj protichodných emócii a malých ľudských drám. Diváci si zvykli na pravidelný vysielací čas, každý pracovný deň o 17:50 na JOJke. Chceme sa všetkým sledujúcim Bez servítky poďakovať za priazeň v uplynulej sezóne a veríme, že sa na jeseň vrátite k naším obrazovkám a zapnete si populárnu kulinársku šou. V lete môžete využiť tiež možnosť na privyrobenie si. Do Bez servítky stále hľadáme nových účinkujúcich, tak sa neváhajte prihlásiť a skúsiť svoju šancu!

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Keďže vás o Bez servítky nechceme ukrátiť ani v lete, môžete sledovať obľúbenú kuchársku reláciu dokonca v dvoch častiach každý pracovný deň. Užiť si môžete prostredníctvom televíznych obrazoviek chutné jedlo o 14:20 a aj 17:50. V lete odvysielame reprízové časti z minulých sérii. 

Sledujte reprízy Bez servítky pracovné dni o 14:20 a 17:50 na JOJke!