David sa pri jedle zdvihne od stola a odíde: Prečo sa v kúpeľni u Giuseppeho zloží na zem?

Tento týždeň výrazne cítiť vekový rozdiel medzi dvomi dámami a ďalšími tromi účinkujúcimi. Ako najmladší z nich dnes navarí Giuseppeho a pri stole rozhodne nebude veselo!

Giuseppe má talianske korene a také bude aj jeho menu. Ešte predtým však prezradí niečo o tom, čomu sa aktuálne venuje. Miluje hranie počítačových hier, párty, ale možno by ste neuhádli, že študuje mikrobiológiu, čo určite nie je jednoduchý odbor. "Je to dnešná forma športu," zaznie z jeho úst pri opise koníčka, ktorým je práve hranie hier. Prizná aj to, že trpel v minulosti šikanou, keď však vyšiel von s pravdou o svojej orientácii, zmiernilo sa to. Talianske korene pretaví dnes do svojho varenia, no bude to vyzerať, že v kuchyni nie je natoľko doma, ako pri iných svojich záľubách!  

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Bruschetta, paradajková polievka a špagety budú hlavnými postavami jeho menu. Predjedlo neohúri, pri polievke bude namieste kritika od starších dám, prečo ju Giuseppe nepripravil z čerstvých paradajok. "Ja robím z čerstvých, a to nie som Talianska," povie Adriana. Kritiku preruší David, ktorý sa zdvihne od stola. "Prepáčte, za chvíľu prídem, ospravedlňte ma," povie. "Bál som sa, zľakol som sa, čo sa deje," nebude všetko jedno hostiteľovi, ktorý si však nebude vedomý toho, že spravil nejakú chybu pri príprave jedla. Zmenu farby tváre si všimne Aďa, ktorá bude sedieť oproti nemu, prinesie mu vodu. Nicole bude jeho stav zľahčovať a bude si myslieť, že to hrá. "Strašne sa triasol a bol celý horúci," zaznie z úst Adi, keď pôjde za Davidom do kúpeľne, kde sa zloží na zem. "Z ničoho nič na vás príde, že sa vám ťažko dýcha a vaše telo kolabuje," upresní svoj stav David, ktorému nebude všetko jedno. Davida trápia zdravotné problémy, o ktorých sa rozhovorí v dnešnej epizóde!  

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!