Provokácia? Miesto prípitku dá David hosťom po fľaši, predjedlo pred nich hodí a tie červíky!

David Key je spevákom, ktorého možno nepozná každý, no ako influencer je známym pojmom, vidieť ste ho už mohli aj v minulých epizódach Bez servítky. Preto vás možno dnes neprekvapí jeho extravagantný večer!

Ako najlepšieho hostiteľa tohto týždňa ho zrejme označiť po dnešku nebudeme môcť. Už pri príprave jedla si nebude robiť veľkú starosť s varením, skôr len so servírovaním, keďže väčšinu pokrmov len odbalí a položí na tanier. Prípitkom bude síce luxusné prosecco, no čakať, že by ho David nalial do pohárov? Príde sklamanie. Poháre na víno vraj nemá vôbec, rovnaké už vonkoncom nie. Síce dostane do ruky každý vlastnú fľašku, ale hostia tento dar neocenia. Pred jedením im David zaspieva a daruje masky na "párty" tohto týždňa. Hostia si budú môcť zatancovať na trošku "kolotočárskej" hudby. Ani tento krok úplne nepadne na úrodnú pôdu. Keď sa hostia konečne dostanú k stolu, budú už hladní ako vlci. Dopiť si budú môcť fľašu svojho VIP prosecca. "Ja som nezabudol, schválne som im tam nedal tie servítky, nech sú pobúrení ešte viac," ozrejmí svoj plán na dnešný večer, ktorým bude zrejme chcieť provokovať! 

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

"Normálne nerozumiem, že ty ma dokážeš prekvapiť ešte niečím ďalším," povie úprimne Nicole, ktorá nebude úplne chápať. "Ja som vedela, že dnes budú nejaké problémy s jedením, tak som niečo priniesla," povie pri stole a vytiahne veľký bochník chleba. Toto pečivo jeho hostka vlastnoručne piekla a David ho hodí - s úmyslom na stôl - rovno na zem. Môže hostí ešte niečo prekvapiť po tomto úvode večera? Druhý chod toľko kontroverzie nevzbudí. "Na čo by som vyrábal gnocchi, keď im môžem kúpiť?" Povie hostiteľ. Pravdou bude, že ani tie nevyvarí sám, ale odpracuje si to zaňho jeho pomocníčka. A dezert? Ten nebude pre silné žalúdky. Jedlo budúcnosti na sladký spôsob vzbudí v hosťoch nielen dávku zmätenia, ale aj hnusu!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!