Eva Mores inšpiruje netradičným prístupom k móde: Na TOTO by si mnoho žien netrúflo!

Eva Mores je súčasťou seriálu Nemocnica od samého začiatku. Diváci si ju ako anestéziologičku Denisu veľmi obľúbili. Málokto však vie, že je herečka v súkromí veľká minimalistka. Vo svojom šatníku má jedno striktné pravidlo! Uhádnete, aké?

V Nemocnici ju poznáte najmä v zdravotníckej rovnošate, v súkromí preferuje vo svojom šatníku absolútny minimalizmus. Áno, aj to o sebe prezradila obľúbená seriálová Denisa. Eva Mores si v súkromí takmer vôbec nekupuje oblečenie a má na to pádny dôvod. Ako sama vysvetlila v rozhovore, bolo obdobie, kedy si na seba nekúpila nič nové takmer desať rokov. Po svete vraj chodí v teplákoch a mikine a to jej je najprirodzenejšie. Herečka totiž vo všeobecnosti nemá rada veľa vecí v skrini či celkovo v jej príbytku. „Strašne redukujem celkovo moje hmotné statky. Ja potrebujem mať akoby čo najmenej vecí, aby sa celý môj svet, všetky moje hmotné statky zmestili do dvoch kufrov. Jednak preto, že žijem taký, viac menej kočovný život, že sa stále sťahujem a potom proste z mnohých iných dôvodov, pre taký nejaký môj vnútorný poriadok v sebe,” vysvetlila Eva Mores v rozhovore pre Top Star.

Okrem iného podotkla, že nové oblečenie nenakupuje aj z praktického a etického dôvodu. A tu je hlavný dôvod, prečo Eva takmer vôbec nechodí na takéto modne nákupy. „Veľmi málo ľudí si uvedomuje, že akú záťaž pre túto planétu a pre životné prostredie predstavuje textilný priemysel a že je toho strašne veľa,” poznamenala. Herečka tak upozornila aj na vážny ekologický problém, ktorý textilný priemysel predstavuje pre planétu. Nakupovanie ju však ani len nebaví. Nie je jeho fanúšikom a má tak na absenciu chodenia po obchodoch s oblečením hneď niekoľko dôvodov. Dôležité je ale podotknúť, že herečka nechodí v súkromí stále v tom istom. „Vymieňame si oblečenie aj s kamoškami, alebo s mamou. Niečo mi dajú kamošky, niečo ja zase posuniem ďalej, takže ja získavam nejaké nové veci alebo obmieňa sa to, len zrovna to nakupovanie si nemyslím, že je v mojom prípade úplne nevyhnutné,” dodala herečka v rozhovore pre Top Star.