Do Nemocnice mieri mladá krv: Pripravte sa na poriadnu dávku rebélie, ale aj citov!

Posledná časť Nemocnice priniesla množstvo prekvapení či zvratov, no zrejme tým najväčším bol príchod nových postáv. Tie uvidíte v seriáli už 22. augusta o 20:40 na JOJke. Na aké osobnosti sa môžete tešiť? Poznáme horúce detaily!

Ako sme sa v závere seriálu Nemocnica dozvedeli, po zrušení istej oblastnej kliniky zamierilo do Nemocnice sv. Martina niekoľko výrazných lekárov a jedna zdravotná sestra. Okrem nich však prichádza aj mladá krv - noví medici, s ktorými bude mať staronový riaditeľ Hauptmann plné ruky práce. Sú v poslednom ročníku na medicíne a držia spolu. Aký rozruch narobia v seriáli?

Lukáš Breza, ktorého stvárni Kristián Baran

Lukáš je správny chlapec z Terchovej, pochádza z veľmi stabilnej slovenskej rodiny, má veľa súrodencov, rodičia ich milujú a podporujú. Otec je jeho vzor – tiež správny chlapík, ktorý má pílu a tvrdo maká na svoje deti. Mama je citlivá a láskavá. Lukáš je morálny, vtipný, priateľský a pohyblivý. Tancuje totiž vo folklórnom súbore. Keď sa v skupiny mladých vyskytne problém, Lukáš je vždy ten, čo sa rozhodne správne a rieši.

Nemocnica - Kristián Baran Zdroj: TV JOJ

Krištof Adamec, ktorého stvárni Krištof Tobiáš

Krištof je vtipný rebel z dobrej bratislavskej rodiny, drzý, odvážny, rád si užíva pozornosť žien a nikdy mu neujde pekná pacientka, s ktorou môže flirtovať, strieľa si z ľudí a nikdy s ním nie je nuda. Zdá sa byť povrchný, ale pod maskou sa ukrýva chlapec, ktorý má problémy s mužskou autoritou, lebo má zlý vzťah k otcovi.

Nemocnica - Krištof Tobiáš Zdroj: TV JOJ

Sandra Horváthová, ktorú stvárni Sandra Lasoková

Sandra je Rómka, ktorá dokázala uniknúť osudu v rómskej osade. Pochádza z milujúcej a hlučnej rodiny, jej strýko je rómsky vajda, celá rodina je na Sandru hrdá, že sa tak vyšvihla. Sandra je sivá myška, ale je to dobré a temperamentné dievča, ktoré sa musí naučiť dôverovať „gádžom“. Keď sa vyfintí a namaľuje, zrazu je z nej femme fatale. Sandra je šikovná a silná, všetko zariadi, pomôže a dokonca sa dobre vyrovnáva aj s občasnými rasistickými narážkami na jej pôvod.

Nemocnica - Sandra Lasoková Zdroj: TV JOJ

Jerguš Hanák, ktorého stvárni Jerguš Horváth

Jerguš pochádza z vidieka, zo západného Slovenska. Je to ten typ, ktorý odpadáva pri pohľade na otvorené brucho na chirurgickom stole, krehký, cintľavý, precitlivený. Má pocit, že si vybral zlú školu, že nemá na to byť lekárom. Možno má pravdu, ale možno v sebe objaví skrytý lekársky talent.

Nemocnica - Jerguš Horváth Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica už v utorok, 22. augusta o 20:40 na JOJke!