František Kovár zažil na dovolenke chvíle ako z hororu: Situácia mohla skončiť nešťastne!

František Kovár sa vybral na zaslúženú dovolenku k moru, ktorá sa mohla v priebehu pár sekúnd zmeniť na hotovú katastrofu.

Obľúbený doktor Čierny z Nemocnice sa rozhodne zapísal do sŕdc všetkých divákov a diváčok seriálu. František Kovár bude súčasťou aj nových častí a na obrazovkách ho uvidíte už čoskoro, v jeho partii, v zložení Čierny, Srnčík a Hrdlička. Uvidíme, čo všetko ešte spoločne vyvedú.

Herec sa nedávno rozhodol dopriať si trochu oddychu a vyrazil do Grebaštice v Chorvátsku. Nanešťastie, práve v okolí tejto obce vypukli nekontrolovateľné požiare a tak herec so svojou rodinou prežil ozajstné chvíle strachu. „Boli sme s rodinou v Grebaštici. Zažili sme tam dramatické udalosti, pretože práve tam horelo, keďže je to pri Šibeniku. Dokonca sme sa museli zbaliť. Za takých 15 minút syn Martin vybehol hore a povedal: ‚Zbaľte sa, otočil sa vietor, musíme odísť,‘“ opísal dramatické minúty pre Nový Čas.

Museli byť naozaj ostražití, pretože sa situácia mohla z minútu na minútu zhoršiť. „Horelo tam 15 metrov od nášho domu. Všetky tie záhrady a všetko a tak ďalej. A plus hora, na ktorú sme sa pozerali, ktorá bola oproti nám, tak vlastne celá vyhorela,“ priznal herec v rozhovore pre Nový čas. Nakoniec však všetko dobre dopadlo. „Mali sme šťastie, pretože o 50 metrov ďalej sa chytila strecha. Malo to však dobrý koniec, lebo sme sa tam mohli vrátiť a pokračovali sme ďalej v dovolenke, keďže náš dom bol v poriadku,“ dodal na záver Kovár.

Sledujte seriál Nemocnica v utorok, 22. Augusta o 20:40 na JOJke!