Zuzana Kanócz a Juraj Loj otvorene: Nesú si prácu aj domov? Túto odpoveď by ste možno nečakali!

Zuzana Kanócz a Juraj Loj tvoria v reálnom živote pár a ešte sú aj spoločne súčasťou seriálu Nemocnica. Kým Zuzana je stálicou, Juraj prišiel do seriálu len nedávno. Stali sa tak seriálovými kolegami. Nosia si prácu aj domov? V rozhovore prezradili viac!

Ak by ste si mysleli, že Zuzana Kanócz a Juraj loj nechávajú prácu prácou a doma ju neriešia, boli by ste na omyle. Obzvlášť teraz, keď sa stali seriálovými kolegami v Nemocnici. O práci sa bavia aj doma a majú na to milý dôvod. „Tým, že sme v jednom projekte, tak sa rozprávame o tom. Ale aj keď sme v iných projektoch, tak sa rozprávame o tej práci. Tým, že poznáme tú prácu aj jeden aj druhý, takže vieme si poradiť alebo sa tak vyžalujeme,” vysvetlil pre Top Star Juraj Loj. Rovnako to vidí aj samotná herečka. „Mňa zaujíma to, čo robí. Vieš, že keď aj točí filmy a tak a ja točím menej, tak proste ma to tak zaujíma, že ako to tam prebieha a potom sa cítim trošku, ako keby som tam bola,” vysvetlila pre Top Star Kanócz.

Obaja sú však nie len herci, ale v prvom rade rodičia. Keďže aktuálne obaja pracujú na nakrúcaní Nemocnice, ich deti im občas robia na pľaci spoločnosť. A nie len im. Vznikla tam jedna milá „jojkárska” škôlka. „Mávame deti v štúdiu aj pán režisér tam sem tam má deti. No a naše deti tam boli už niekoľkokrát aj domáce úlohy si tam robili,” prezradila Zuzka Kanócz. Dokonca tam občas majú aj iné aktivity. „Je to strašne dobré, lebo niekedy je tam päť detí a hrajú tam futbal. Zabávajú sa a kreslia si tam. Je to fakt super, taká televízna škôlka,” dodal Loj pre Top Star.