Dušan Ambróš má pred jedným hereckým kolegom z Nemocnice rešpekt: Čo je za tým? Prezradil viac!

Príchod nových postáv do seriálu Nemocnica je vždy zaujímavý. Aj keď sa seriálové postavy v deji spoznávajú, herci sú v skutočnosti často dobrými priateľmi a dlhoročnými kolegami. Aj pre Dušana Ambróša bol príchod nových postáv zaujímavý. Pred jedným z hereckých kolegov má totiž veľký rešpekt. Prečo? To prezradil v rozhovore.

Juraj Loj, Robo Jakab a Ľuboš Kostelný sú súčasťou najnovšej série Nemocnice. Pre tých hercov, ktorí sú súčasťou seriálu už dlhšie, je iste zaujímavé pozorovať, ako sa bude s novými postavami meniť aj ich dej. V reálnom živote sa herci často veľmi dobre poznajú už z iných projektov či divadla. Dušan Ambróš nám ale v relácii Top Star prezradil, že napríklad s takým Jurajom Lojom sa doteraz osobne nepoznali. Na žiadnom nakrúcaní sa totiž nestretli.

Osobne sa však predtým poznal s Ľubošom Kostelným. No nie tak úplne vďaka nakrúcaniu. Dušan bol totiž jeho študentom na VŠMÚ a aj to je dôvod, prečo má pred ním veľký rešpekt. „No je to môj pedagóg, bývalý pedagóg. Učil nás na VŠMÚ prvé tri roky, takže naozaj, keď sme mali nejaké spoločné obrazy, priznávam, zapotil som sa, pretože je to také, že človek má myšlienky, že rozmýšľa ten druhý nad tým, že ako ja tie veci hovorím. Alebo, hodnotí, že čo som ja toho človeka naučil, čo tu ten robí? Takže zamýšľam sa nad takýmito vecami, nad ktorými by som sa nemusel, ale je to tiež veľká škola,“ vysvetlil v rozhovore pre Top Star. No prezradil toho oveľa viac. Vypočujte si celý rozhovor vo videu HORE!

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!