Nikto nie je dokonalý sa vracia v novom šate: Nové pravidlá a zábava s Čechmi!

Aj na toto sa môžete tešiť.

Chyby nerobia človeka horším, iba ľudskejším. Presvedčte sa o tom v pokračovaní relácie, ktorá už niekoľko rokov prináša humor do vašich obývačiek. Relácia Nikto nie je dokonalý vznikla v roku 1989 ako rozhlasový projekt. Neskôr ju autor Oliver Andrásy pretransformoval do televíznej podoby a na dlhé roky sa stala neodmysliteľnou súčasťou televízneho vysielania.

​Televízia JOJ vám prináša populárnu sondu do znalostí slovenského a v tejto sezóne aj českého národa, ktorá odkrýva smiešno-smutnú nevedomosť ľudí. Moderátori programu Marián ČekovskýMartin Dejdar vás budú spolu so zaujímavými hosťami sprevádzať programom, v ktorom nebude núdza o prekvapenia a vtipné situácie.

Nikto nie je dokonalý - Nová tabuľa Nikto nie je dokonalý - Nová tabuľa Zdroj: TV JOJ

​Nová séria prináša do programu aj niekoľko noviniek. Anketa je nahrávaná v Čechách, aj na Slovensku. Kým doteraz hostia tipovali, koľko bude správnych odpovedí, teraz musia po pozretí slovenskej ankety uhádnuť, či zaznel rovnaký počet správnych odpovedí v Čechách, prípadne viac alebo menej a o koľko. Ďalšou novinkou je, že český hosť vyberá najvtipnejšiu odpoveď zo Slovenska a slovenský hosť zase z Čiech. A to nie je všetko. V štúdiu je klavír, ktorého sa zhostí moderátor Marián Čekovský. Máme pre vás aj malú ukážku vo videu nižšie! Nenechajte si ujsť obľúbenú zábavnú reláciu Nikto nie je dokonalý! Prvými hosťami bude herečka Zdena Studenková spolu so slávnym kubánskym návrhárom menom Osmany Laffita 

Nikto nie je dokonalý sa vracia s premiérovými časťami už v utorok o 20:35 na JOJke!