Architekti - nové bývanie fotenie

Trojboj architektov: Lucia, Bali a Silvia budú proti sebe súperiť!

Jeden pozemok, tri rôzne návrhy domov. Nové bývanie je späť.

Nové bývanie sa vracia s premiérovými časťami na obrazovky televízie JOJ už dnes. Tešiť sa môžete nielen na moderátora Vlada Voštinára a fantastické bytové ponuky, ale aj náš zohratý tím architektov: Luciu Ortutovú, Silviu Brna a Balásza Füzéka. Hneď premiérová epizóda bude niečím výnimočná. Zatiaľ čo si diváci zvykli na to, že v každej epizóde prezentuje jeden architekt svoj návrh, na tejto sa zúčastnia všetci traja a budú medzi sebou súťažiť! Predstavujeme vám Trojboj architektov!
 
Prví záujemcovia o nové bývanie v roku 2015 majú totiž zakúpený pozemok, ale nevedia, čo s ním, teda nemajú predstavu o tom, aký dom na ňom postavia – v akom štýle by mal byť, z akých materiálov, akého tvaru. Tentoraz vám preto prinesieme možnosť nahliadnuť do práce architektov viac ako kedykoľvek predtým. Všetci majú rovnaký štartovací bod – pozemok a každý z trojice musí prísť s vlastným nápadom.

Prezradíme vám, že nápady, s ktorými prídu Lucia, Silvia a Bali, sú skutočne originálne. Bali odprezentuje tehlový dom, Lucia zasa ponúka pasívny drevodom (ktorý využíva ako zdroj energie slnečné žiarenie a pomáha šetriť energiu) a uvidíte aj kerambetónový dom v podaní Silvie. Ktorí si vyberú klienti a ako ich obhája architekti? Nové bývanie bude tentoraz mimoriadne inšpiratívne! Sledujte nás o 18:00 na JOJke!