Obľúbené relácie Nové bývanie a Nová záhrada sú späť: Kedy uvidíte premiérové časti?

Pre divákov našej televízie máme skvelú správu. Po letných prázdninách sa opäť na JOJku vracajú obľúbené relácie Nová záhrada a Nové bývanie, ktoré vám prinesú mnoho nápadov a trikov, s ktorými si môžete vylepšiť nielen vaše byty a domy, ale aj záhradu.

​Jeseň už klope na dvere a s ňou prichádza aj kopec práce v záhrade. Príroda nám odovzdala svoje plody a my sa musíme postarať o pôdu aj rastliny. Mnohí preto nedajú dopustiť na reláciu Nová záhrada, ktorá je plná rôznych inšpirácii a praktických rád i tipov, ktoré ocenia nielen milovníci záhradkárčenia, ale aj kutilovia. Nebude tomu inak ani v nových epizódach, ktoré môžete sledovať už od tejto nedele o 15:50 hod na JOJke.

​​Chcete si kúpiť nehnuteľnosť, no neviete ako na to a na čo si pri výbere nového domova dávať pozor? S užitočnými radami a tipmi prichádzajú odborníci z Nového bývania. Vlado Voštinár spolu s realitnými maklérmi ponúknu záujemcom tri nehnuteľnosti a jednu bonusovú, ktorá účastníkom vždy zamieša karty pri výbere ich nového domova. Nenechajte si ujsť reláciu Nové bývanie v nedeľu o 17:50 hod. a spríjemnite si podvečer s našou televíziou.

Sledujte relácie Nové bývanie a Nová záhrada už v nedeľu na JOJke!