Mišo Hudák v pasci! Fanúšikovia mu nedali dýchať!

Michal Hudák nemal počas vystúpení šancu na prestávku, dav fanúšikov ho uzavrel pred kaviarňou!

Zúčastniť sa tak veľkej akcie akou je Jojka v meste, znamená vyzbrojiť sa poriadnou dávkou trpezlivosti a dobrej nálady. Ak ste čo i len trochu populárna postavička z televízie, v priebehu pár sekúnd vás obklopia davy fanúšikov a aj keď máte len pár sekúnd, snažíte sa s každým pozdraviť, rozdať podpisy a usmievavé fotografie.

Veľký záujem bol samozrejme o jeden z pilierov televízie, Michala Hudáka, ktorý sa cestou na rozhovor dostal do zovretia fanúšikov. Času síce nemal nazvyš, pretože na pódiu finišovala talentovaná dvojica nevidiacich raperov NH6, vyše 10 minút sa nevedel a ani nechcel vytrhnúť z davu jeho priaznivcov. "V takýchto fofroch fungujeme. Kým kolegovia majú podpisovačku, prídu na hodinku a odídu, my s Vladom medzi tým ako chodíme na pódium, sa snažíme s každým trochu objať, niečo podpísať alebo urobiť nejakú fotku. Čistý chaos, ale dobre," hovorí pomedzi podpisy s úsmevom. Ďalšie vtipne okomentované minúty medzi jeho fanúšikmi sledujte vo videu!

Veľký záujem Michala samozrejme teší: "Je to super, perfektné, ja som tu v podstate doma, som Východniar jak repa." Michal je súčasťou Jojky od úplného začiatku, okrem moderovania mnohých programov ako Dievča za milión, Vyvolení, Ovládač či Spolužiaci sa divákom ozýva hlavne ako hlas televízie. "Dovolím si tvrdiť, že som jedným z matuzalemov tejto firmy. Znamená pre mňa celkom dosť, pretože nejaké výrazné odklony od práce v tejto televízii sa nekonali, čo jasne hovorí o lojalite voči tejto firme." Viac prezradil v rozhovore, ktorý nájdete vo videogalérii.

V súčasnosti môžete Michala sledovať každý pondelok v Profesionáloch, kde hrá už teraz legendárneho policajta z Východu a v rovnaký deň sa strieda s Vladom Voštinárom pri žrebovaní súťaže Hľadá sa milionár.