Konflikt Latináka a Kostelného: Čo rozdelilo zohratú seriálovú dvojku?

Hercov spájajú nielen Profesionáli, boli spolužiakmi a sú aj kamarátmi.

Lukáš LatinákĽuboš Kostelný sú predovšetkým kolegovia, ktorých spája komediálny seriál Profesionáli. No vďaka prestížnej ankete OTO sa z nich stali rivali – obaja sú nominovaný v kategórii Najlepší herec práve za účinkovanie v „Profíkoch“. Sami tvrdia, že by si zlatú sošku najradšej dopriali navzájom.  „Ja som nikdy nevnímal kolegov ako konkurentov, ale kolegov. Táto profesia sa robí spolu a nie proti sebe,“ tvrdí Ľuboš Kostelný.

Ten by svojmu kolegovi, ktorý sa už dokonca stal aj absolútnym OTOm, výhru tento rok doprial a to aj napriek tomu, že sám sošku OTO ešte nevlastní. Priateľstvo je pre oboch oveľa podstatnejšie. „Sme spolužiaci, obaja sme skončili u profesora Hubu. Myslím, že by sme mohli spolu aj bývať,“ hovorí Kostelný.

Scenáristi sa ich rozhodli spojiť aj v seriáli – už nefungujú iba na jednom pracovisku, ale našli si aj spoločné bývanie. Spočiatku bolo nažívanie Hurku a Boborovského na slobodárke plné konfliktov, no začína sa z neho črtať pekné priateľstvo.  Ako to bude pokračovať? Nenechajte si ujsť Profesionálov každý štvrtok o 21:30 na TV JOJ!

Nevideli ste poslednú časť vášho obľúbeného seriálu? Pozrite si Profesionálov v ARCHÍVE!

Čítajte viac:

Bojo balí Skajku... až do momentu, keď zbadá jej "dokonalú" postavu

Skajkine komplikácie s tehotenstvom? Krajčiová prehovorila!

Dojatí PROFESIONÁLI: Odkaz pre Krajčiovú a jej bábätko!