Polovačka na muflónov z dovozu? Zasmejte sa na hláškach z Profesionálov!

Miňo Demovič má riešenie na všetko!

Profesionáli boli aj tento týždeň plný vtipných momentov a my sme pre vás zostrihali tie najlepšie z nich. Určite aj vás pobavila suseda Bežná, ktorá zneužíva Mikiho Hrica ako svojho sexuálneho otroka. Ten to znáša iba preto, aby mal strechu nad hlavou. Všetkým chýba Skarlet „Skajka“ Balážiková, ktorá odišla na odtučňovaciu kúru. Rozruch v meste však tento týždeň vyvolal niekto iný.

Do mestečka, v ktorom so zločinom bojujú naši obľúbený Profesionáli, opäť prišiel majiteľ Tatier a širokého okolia Vladimír Bojo a s Josém Dusíkom riešil závažný problém. Chystaná sponzorská párty pre jedného z prezidentských kandidátov nevyšla a on mal z toho poriadny malér. José mu zachránil kožu, keď mu ponúkol usporiadanie okázalej poľovačky na muflóny. To však ešte nevedel, že muflóny v miestnom revíri vyhynuli.

Pomocnú ruku im podal jedine Miňo Demovič, keď z Belize pošle loď plnú exotickej zveri. Okrem toho sa v mestečku objavuje Cirkus Mareš, za záhadných okolností sa stratil Karol Húrka a Miki Hric naďalej trpel v podnájme u Bežnej, ktorá ho zneužíva na uspokojovanie svojich sexuálnych potrieb.

Zmeškali ste Profesionálov? Nájdete ich v našom archíve!

Čítajte viac: 

Helena Krajčiová ukázala svoju dcérku: Prečítajte si podrobnosti!

Rana pre Profesionálov: Nahradí Skajku nová sexi policajtka?

Čo sa nezmestilo do Profesionálov: Mikiho hanba, ktorá je takáto veľká!