Študenti, nenechajte si ujsť príležitosť zarobiť si: Príďte do JOJky a ukážte, že na to máte!

Nová vedomostná súťaž na JOJke je možnosťou pre každého, kto chce ukázať svoje vedomosti a zarobiť si pekné finančné odmeny. Hľadáme práve vás! Neváhajte preto v stredu 17. augusta 2022 prísť do nášho štúdia v TV JOJ!

To sa nachádza na bratislavskej Kolibe. Ateliéry relácie Riskuj nájdete na Brečtanovej ulici. Prísť môže skutočne ktokoľvek, kto spĺňa podmienku, že má 18 a viac rokov a vyplní vopred registračný formulár. Stačí si vziať kúsok odvahy, svoje vedomosti a nebáť sa riskovať, no najmä si vychutnať radosť z hry!

Príďte už túto stredu v čase od 14.00 do 16:00 do ateliérov TV JOJ. Pred tým však treba vyplniť registračný formulár, ktorý nájdete na tomto odkaze

Zdroj: unsplash.com

Vedomostná súťaž Riskuj ponúka jedinečnú príležitosť zasúťažiť si o finančné výhry všetkým hráčom od 18 a viac rokov. V novej relácii sa môžete tešiť na mladého moderátora Dušana Ambróša, ktorý vás prevedie súťažením. Okrem toho môžete zistiť, ako to funguje za kamerami televíznych obrazoviek či získať nových priateľov! 

Ak nie ste študentom, nič sa nedeje, prihlásiť sa môže ktokoľvek, kto je plnoletý, stačí si kliknúť na tento odkaz a registrovať sa. Bližšie informácie o účinkovaní dostanete po registrácii do súťaže! 

Na novú vedomostnú šou Riskuj sa môžete tešiť už onedlho!