TOTO ste o moderátorovi Riskuj! netušili: Dušan Ambróš o sebe prezradil viaceré pikošky!

Relácia Riskuj! prinesie po rokoch návrat tradičnej súťaže známej z celého sveta. Okrem toho však predstaví aj novú moderátorskú tvár!

S moderátorom vynovenej relácie Riskuj! ste sa mohli stretávať skôr ako s hercom. Tentokrát sa predvedie ako moderátor a môžete nám veriť, že si ho v tejto úlohe ihneď obľúbite. Dušan Ambróš nám prezradil, že sa tejto úlohy chopil ako výzvy. Podľa jeho slov skôr diváci dokážu posúdiť, ako mu sadla. A je fanúšikom našich seriálov? V rozhovore priznal, že má na JOJke viacero obľúbených projektov, aj jednu srdcovky, tú si však zatiaľ nechal pre seba!

Zdroj: TV JOJ

História relácie Riskuj siaha ešte do roku 2002, kedy bol Dušan malým dieťaťom, niečo si však z televízie pamätá. "Mal som vtedy deväť rokov. Videl som to, keď to moji starí rodičia pozerali. Ideme teraz novou cestou, prebrali sme názov, ale nie je to až také podobné s touto minulou verziou," prezradil. Spýtali sme sa ho, či by sa aj on sám rozhodol riskovať, keby mal možnosť. "Obdivujem všetkých, ktorí sa na to dajú. Lepšie mi vyhovuje pozícia toho rozprávača," povedal. Napriek tomu svoj talent rád prezentuje ako herec. "Divadlo je moja srdcovka," povedal joj.sk!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dušan Ambróš (@dambrossini)

 

Sledujte Riskuj! s Dušanom Ambróšom od pondelka každý pracovný deň o 17:15 na JOJke!