Spoznali ste ho? Vo vedmostnej relácii Riskuj! sa objavil bývalý účastník Bez servítky!

Relácia Riskuj! je plná zaujímavých a nadaných ľudí. Prednedávnom ste v nej mohli vidieť šikovného kuchára, ktorý varil v Bez servítky. Čo má Pierre Cédrick nové?

V relácii Bez servítky získal Pierre veľký úspech, ten zopakoval aj druhýkrát v rovnakej relácii. Po vyše roku sa na obrazovky TV JOJ vrátil, tentokrát do vedomostnej šou Riskuj! V relácii Riskuj! sa mu síce uspieť nepodarilo a skončil s nulou na konte, v živote sa mu však darí. "Zvyšujeme povedomie o slovenských pestovateľoch, farmároch a chovateľoch a chceli by sme trochu nakopnúť slovenskú ekonomiku. Primäť ľudí k tomu, aby nakupovali slovenské lokálne a sezónne veci," prezradil viac o projekte, na ktorom spolupracuje tiež s ďalšou bývalou účastníčkou Bez servítky - Octaviou McKenzie.​Viac o ich projekte s peknou myšlienkou môžete nájsť na sociálnych sieťach, kde divákom sprostredkujú miesta, ktoré navštívia a veci, ktoré ochutnajú!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PiERRE & OCTAViA (@ojedle)

 Ak ste nestihli epizódu Riskuj! s Pierrom, nájdete ju v archíve na JOJ PLAY! Neváhajte a prihlásite sa do Riskuj! aj vy na TOMTO odkaze

Sledujte Riskuj! každý pracovný deň o 17:15 na JOJke! 

Tagy: Riskuj