Janka valcuje mužských súperov: Sympatická advokátka prezradila, prečo sa jej tak darí v Riskuj!

Sympatická advokátka sa vďaka svojim rozsiahlym vedomostiam dostala už do tretieho kola. Trocha sme ju vyspovedali a zistili, kde berie všetky tie znalosti, ktorými oplýva!

Neraz apelujeme na ženy, aby sa do Riskuj! nebáli prihlásiť. Janka je ukážkou toho, že sa skutočne netreba báť vyskúšať to. Na Slovensku je množstvo inteligentných žien, ktorým by sa v našej relácii mohlo dariť ako Janke. Pravdou je, že Bratislavčanka valcuje aj mužských konkurentov. Dnes ju na JOJke uvidíme už po tretíkrát a pri tejto príležitosti sme ju vyspovedali. "Je to dobrá príležitosť, ako ukázať svoje vedomosti, overiť si, čo si ešte pamätám a spropagovať tento typ súťaže pre iné ženy," povedala nám v rozhovore, prečo sa do Riskuj! prihlásila aj ona!

Ak si chcete vyskúšať, aké to je ocitnúť sa pred kamerami obrazoviek, zistiť, či máte dostatok vedomostí, ale najmä odvahy, chcete spoznať nášho moderátora Dušana Ambróša alebo ďalších nových ľudí, neváhajte sa prihlásiť na tomto odkaze!

"Ja som nikdy ako problém nevnímala, že by som sa prihlásila do tohto typu súťaže a vyskúšala si svoje vedomosti v porovnaní s inými mužmi. Rada by som povzbudila aj iné ženy, aby do toho išli a nebáli sa," apeluje na nežnejšie pohlavie Janka. "Snažím sa sledovať, čo sa okolo mňa deje a mám tú výhodu, že si dokážem veľa zapamätať," povedala o sebe tiež. "Rada skladám lego," prekvapí možno informáciou diváka. Táto aktivita dokáže skvelo povzbudiť myseľ. Janke držíme v ďalšom kole palce!

Sledujte Riskuj! s Jankou aj dnes o 15:50 na JOJke!

Tagy: Riskuj