Nuda v práci? Máme pre vás zaručený liek! Toto video vám určite zdvihne náladu

Opäť sme vybrali tie najlepšie scény.

Relácia Sedem, ktorá sa vracia na televízne obrazovky nás vždy dobre pobaví. Sledovaním predošlých sérií, v ktorých nie je núdza o skvelé momenty dokáže zlepšiť deň. Ak ste dnes nevstali tou správnou nohou a málo sa usmievate, máme pre vás riešenie. Jedno video s tými najlepšími scénami sme vám už ponúkli v predošlom článku. Ale keďže sa naši glosátori nevedia zastaviť a ich trefné poznámky sú niekedy až príliš dobré, prinášame vám zostrih toho najlepšieho z minulých sérií. Zo včerajšieho článku, kde ste mali možnosť hlasovať sme zistili, že najviac sa tešíte na herca a humoristu pána Milana Lasica. Za svoj život zažil naozaj hocičo. Svoje príbehy vám rozpovie sám alebo jeho kolegovia.

Svojimi pohotovými reakciami a sarkazmom vás dostanú aj ostatní glosátori. Určite si na všetkých pamätáte ešte spred pár rokov, kedy bavili celé Slovensko. Už tento štvrtok sa relácia Sedem opäť dostane do vysielania s najaktuálnejšími témami z našej krajiny, ale aj zo sveta.

Sledujte po šiestich rokoch reláciu Sedem a počúvajte, čo už dlho nebolo povedané. Vo štvrtok po Inkognite o 22:00 na JOJke! 

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora