"Poštár Danko", súdruh Brežnev i prostitútky. Aj tieto témy vám prevetrajú bránicu!

Glosátori opäť bodovali.

Humor a neopakovateľné zážitky sú neoddeliteľnou súčasťou relácie Sedem. Tá aj tentokrát bavila publikum i divákov. Glosátori si na paškál vzali počasie, ktoré minulý týždeň nielen prekvapilo, ale hlavne potrápilo. Veď kto by čakal sneh v apríli? V máji ale bude lepšie, pretože podľa optimistov budeme môcť behať v šľapkách po snehu.

Okrem výkyvov počasia bola najdiskutovanejšiou témou tohto týždňa kauza otvárania listov v národnej rade, pretože môžu obsahovať niečo nebezpečné, ako napríklad vulgarizmy alebo urážky. Hoci poslanci, ako každý, majú ústavou zaručené právo na súkromie a na zachovanie listového tajomstva, kancelár Daniel Guspan asi nepočul. Keď poslanec Igor matovič verejnosti oznamoval, čoho sa vedenie parlamentu dopustilo, dojalo ho to natoľko, že sa v priamom prenose rozplakal. Milan Kňažko sa domnieva, že "kapitán Tom Tom", ako nazval predsedu národnej rady Andreja Danka, necháva otvárať tie listy v nádeji, že príde povýšenie, stane sa majorom a zase bude erotika, bude bozkávať tie výložky. Alebo žeby čítali tie listy preto, aby si prečítali vulgarizmy, ktoré ešte nepoznajú, polemizoval Milan Lasica. Nuž, jeden nikdy nevie, ale glosátori sa na tejto téme dobre bavili.

Okrem vážnych tém sa preberali aj tie menej vážne a ani tentokrát nechýbali erotické narážky. Elena Vácvalová priznala, že sa jej páčia muži so šedinami, ale aj takí, ktorí sú "ojazdení". Vysvetliť to poriadne nevedela, no Milan Kňažko si ho predstavil ako muža z autobazáru. A Milan Lasica pochopil, prečo po ňom Eňa minule poškuľovala. Nuž, ako sa vraví, proti gustu žiaden dišputát.

Keďže v relácii Sedem to srší humorom a nebolo tomu inak ani tento raz, ponúkame vám zostrih tých najhumornejších momentov, o ktoré sa postarali Elena Vacvalová, Oľga Feldeková, Milan Kňažko, Milan Kňažko a Marián Leško. Ak ste reláciu zmeškali, môžete si ju v pokoji pozrieť v našom bezplatnom archíve.

Ďalšiu časť relácie Sedem uvidíte vo štvrtok o 22:00 hod. na JOJke!