"Kapitán Danko" opäť terčom vtipov: Prečo o ňom glosovali tentokrát?

Glosátori prebrali až dvanásť tém.

Včerajšia relácia Sedem bola plná aktuálnych tém, na ktoré glosovali už známe stálice Milan Lasica, Marián Leško, Marián Geišberg a Oľga Feldeková pod taktovkou Eleny Vacvalovej. Rozoberali až neuveriteľných dvanásť tém, ktoré rezonujú svetom i Slovenskom.

Nitku suchú opäť nenechali na "kapitánovi Dankovi". Vrátili sa ku kauze otvárania listov poslancov. Keď škandál prepukol, predseda národnej rady bol na dovolenke, čo vysvetlil tým, že si presne rok po svojej operácii potreboval oddýchnuť. Andrej Danko priznal, že jeho 20-centimetrová jazva je mu prednejšia ako niektorí krikľúni v opozícii. Dĺžky jazvy sa okamžite chytil Milan Lasica, ktorý skonštatoval, že "škoda, že nemá dlhšiu jazvu". Pridal sa Marián Leško, ktorý to zhrnul slovami "žiaden človek nemôže dať toľko lásky svojej jazve, ako Andrej Danko dáva svojej jazve".

Okrem slovenskej politiky rozoberali glosátori aj napríklad originálnu výpoveď z práce, ktorú napísala istá škótska seniorka. Tá svojmu šéfovi adresovala list, v ktorom zaručene napísala to, čo žiaden zamestnávateľ čítať nechce. "Táto práca je o ničom! Končím! Po 30. júni sa tu viac neukážem. Nemôžem sa už dočkať! Veľa šťastia pri hľadaní ďalšie trúby, ktorá bude upratovať toto miesto. Ahoj," napísala do svojej výpovede. Ako vždy pohotový Milan Lasica zareagoval veľmi trefne. "To je pekné. To by mohol aj nejaký dôchodca napísať. Tento dôchodok je o ničom! Okamžite končím s jeho poberaním a želám vám veľa úspechov pri hľadaní nejakého idiota, ktorý to prevezme," zaklincoval. Marián Leško pre zmenu radil. "Nie ste spokojný so svojou výplatou? Tak ju dajte manželke," zaperlil.

Glosátori sa tiež bavili na účet našich hokejistov, rozoberali horoskopy či nedávny "škándál" okolo českého prezidenta Zemana a jeho návštevy Číny. Nezabudli ale ani na nedávny sviatok matiek. Zaspomínali si nielen na výroky svojich mám, ale prezradili aj výroky, ktoré im povedali deti. Vznikla z toho v skutku zaujímavá zbierka pamätných perál a situácii.

Nestihli ste reláciu Sedem? Nájdete ju v našom bezplatnom archíve.