Komentár Mariána Leška dostal všetkých do kolien: Neuveríte, na aké katastrofy stávkujú v Česku!

Obľúbená Sedmička je pre vás pripravená aj dnes večer! Diskutovať sa bude o zaujímavých témach a vy sa môžete tešiť na nezameniteľný humor našich glosátorov! O tom, že je v relácii vždy skvelá atmosféra a množstvo perličiek od našich hostí svedčí aj trefná poznámka a vtip Mariána Leška, z ktorého šli všetci do kolien!

Dnes večer sa môžete tešiť na vtipné a aktuálne témy, ktoré si do špiku rozoberú skvelí a už osvedčení glosátori v zložení, pani Oľga Feldeková a páni Milan Kňažko, Marián Leško a Tomáš Hudák.

Tento týždeň by sme vás opäť radi pozvali k sledovaniu vašej obľúbenej Sedmičky, v ktorej sú pre vás pripravené aktuálne témy, ktoré vtipne okomentujú vaši obľúbený komentátori. Minulý týždeň posilnil zostavu po dlhej prestávke Marián Leško, ktorého vtip by sme vám radi pripomenuli. Svojim originálnym humorom opäť raz všetkých pobavil!


V rámci jednej z tém sa naši glosátori dozvedeli, že v Česku funguje stávková kancelária, ktorá ponúka stávky na nevšedné udalosti. Najnižší kurz je vypísaný na vypuknutie atómovej vojny, ale je tam aj kurz napríklad na dopad asteroidu. Na útok mimozemšťanov či zánik sveta je taktiež vypísaný kurz. Za najmenej pravdepodobné však stávková kancelária považuje zlúčenie pražských futbalových mužstiev Sparty a Slávie. No a na túto informáciu reagoval hneď Marián Leško, ktorý to trefne okomentoval! „Mňa by zaujímalo, ako keď bude atómová vojna, spadne asteroid, skončí sa svet, jak si vyberú tú výhru,“ pýtal sa Marián Leško. Na to mu odpovedal kolega Szatmary, ktorý doplnil: „Nevyberú, ale zomrú bohatí!“

Marián Leško Zdroj: JOJ

​To ale nebolo všetko! Marián Leško pokračoval: „Spartu a Sláviu jeden český psychiater používal veľmi často, keď dával rady do života novým psychiatrom. Tak im hovoril, pozrite sa, ako psychiatri budete zažívať ťažké chvíle a budete sa pýtať, či má vaša práca zmysel. A keď sa do toho stavu dostanete, tak prosím vás, choďte na futbal, najlepšie na zápas Spartak – Slávia a nesledujte tú hru, ale otočte sa do hľadiska a pozorujte tých ľudí a naozaj vás poteší, koľko ľudí potrebuje vašu pomoc,“ dodal so smiechom.

Sledujte obľúbenú reláciu Sedem, každý štvrtok o 22:30 na JOJke!