váženie

Šok pre tučkov: Veľké váženie bude odteraz každý druhý deň!

Ich kilá budú od teraz pod kontrolou, žiadne prejedanie neostane utajené!

V šou Slnko, seno, slanina sa situácia vyostruje! Vzájomné konflikty naberajú na intenzite, súťažiaci sú čoraz viac vyčerpaní a k tomu budú odteraz ich kilá pod pravidelným drobnohľadom! Tučkovia už nebudú pohyb svojej váhy sledovať raz za týždeň, ale rovno každé dva dni, vďaka čomu budú musieť pravidelný tréning a správne stravovanie dodržiavať dennodenne! Žiadne deko totiž neostane utajené. Kto poľaví, okamžite priberie a bude ho čakať trest. Až do najbližšieho váženia bude musieť nosiť batoh, ktorý mu prácu rozhodne neuľahčí.

Dnes to bude na Sihle opäť dramatické, chudnutie u Bučkovcov si vyžiada prvú obeť! Pri hádzaní dreva z vetriesky na zem totiž hodí Ľubo drevo na sliepku a zabije ju. Mama Anka sa poriadne nahnevá, pretože Ľubo svojou nepozornosťou zabil jej najlepšiu nosnicu. Peťovi zas opäť pretečú nervy. Spolu s Krokodílom má plné zuby Eda, ktorý musí neustále niečo rozprávať a tento raz to pravdepodobne prehnal. Peter sa nezdrží a povie: „Ti garantujem, že keby tu bol kolektív ľudí, ktorý mám doma, tak by ťa zožrali v zuboch, takto by vypľúvali tvoje kosti, za tu pi*****, čo si trepol. Ani sekundu by si neostal stáť na nohách.“

Na Sihle to začína byť husté, čo povedal Edo na Peťa, že sa tak rozzúril? Nezmeškajte ani druhé Veľké váženie a sledujte Slnko, seno, slanina už dnes o 20:20 na Jojke!