Ako si čo najdlhšie udržať chlapa? Darinka zo SOM MAMA má najlepší recept!

Michaela Čobejová má toho s Darinkou veľa spoločného.

V novom komediálnom seriáli Som mama si zahrajú štyri matky, ktoré sa pred pôrodom stretnú v detskom centre a spolu sa skamarátia. Jednou z nich je aj Darinka. Je to bohatšia pani, ktorá má za muža developera Majka. Toho stvárňuje jej osvedčený herecký kolega Ady Hajdu. Seriál je stavaný tak, aby tam bolo veľa sociálnych vrstiev a typov žien. Ja som staršia rodička, ktorú vítajú v materskom centre so slovami: Privítajme aj Darinku v jej jeseni života,“ prezrádza Čobejová. Darinka teda nie je žiadna mladucha, no predsa len sa jej podarilo otehotnieť. Spolu s Majkom majú pritom ešte dve staršie deti, ktoré sú v zahraničí. „Bol to taký plán, udržať muža doma, aby sa mu nezapálili lýtka. Zjavne sa podarilo. Je to Majkov najnovší projekt, ktorým sa najnovšie zaoberá,“ pokračuje predstaviteľka Darinky. Tehotenstvo vo vyššom veku jej prinesie nielen nové zážitky, ale aj nové kamarátky z materského centra.

https://www.instagram.com/p/Bmkp-1ugg4N/?taken-by=cobejova

V každom takomto vzťahu podľa herečky prichádza skôr či neskôr kríza. Najviac sa to prejaví v prípadoch, keď rodina žila hlavne deťmi a odrazu dospejú. Zrazu, keď odídu, príde akési prázdno. Je to aj paralela s mojím životom. Tiež som mala druhú dcéru neskôr. Prinieslo nám to do života veľa radostí,“ vysvetľuje Čobejová, ktorá chcela niečo podobné priniesť aj seriálovej Darinke. Nielen za týmto, ale aj za mnohými ďalšími nápadmi v seriáli stojí práve samotná herečka.

​Titulná pieseň k seriálu SOM MAMA s klipom (Peter Bič Project - Z výšky):

​Navyše práve jej môžeme vďačiť za to, že vôbec seriál vznikol. Všetko to začalo úplne nečakane a prirodzene na detskom ihrisku, kde sa Michaela často vídavala práve s herečkou a spisovateľkou Kristínou Tormovou„Prečítala som si jej knihu úplne náhodou. Hľadali sme s Táničkou tetovačky, povedala mi, že v knihe Som mama sú tetovačky, tak sme ju napokon kúpili,“ spomína si Čobejová na to, čo predchádzalo seriálu. Napokon jej v hlave skrsla myšlienka na seriál, ktorý by bol voľne inšpirovaný práve Kristíninou knihou Som mama. Kristína však spočiatku neverila, no napokon do toho šla a nakoniec vznikol krásny seriál o mamách, vzťahoch, pôrodoch a iných veciach zo života.

Nový komediálny seriál SOM MAMA uvidíte už v stredu o 20:35 v dvoch častiach za sebou!