Kašľať na mejkap, dôležité je byť sama sebou: Kristína Tormová ukázala pravú tvár!

Herečka a spisovateľka Kristína Tormová sa rozhodla ukázať všetkým mamičkám, ako v skutočnosti vyzerá bez akýchkoľvek prikrášlení vo svojej najskutočnejšej podobe.

Hlavná hviezda obľúbeného seriálu Som mama, herečka a spisovateľka Kristína Tormová privedie už čoskoro na svet svoje tretie dieťatko. Dvojičky Matilda a Ela tak budú mať nového bračeka či sestričku. Aj samotná herečka sa už na príchod dieťatka nesmierne teší. Svojich fanúšikov na Instagrame pravidelne zásobuje novými a novými fotkami zo svojho pestrého života, nechýbajú ani hrdé zábery s bruškom. Keďže si však Kristína uvedomuje, že život na sociálnych sieťach sa často od toho skutočného odlišuje, rozhodla sa tak trocha uviesť veci na pravú mieru. Donedávna sa jej fotografie hemžili množstvom podporných komentárov a komplimentov, tentoraz to chcela poňať z opačnej strany. Zverejnila fotku so svojím pravým ja. A to doslova. Zadanie pre svojho fotografa tak znelo jasne:  ,,Urob mi takú naozajstnú fotku. Nech mi každý nepíše, že som krásna, nech som navždy tehotná, lebo mi to svedčí, alebo také: bože, keby som ja takto vyzerala v tehotenstve.” 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@alexkinova , urob mi takú naozajstnú fotku. Nech mi každý nepíše, že som krásna, nech som navždy tehotná, lebo mi to svedčí, alebo také: bože, keby som ja takto vyzerala v tehotenstve. (akože ďakujem veľmi, ale je mi to čudné) Lebo, Alex, ty vieš, že je tak naozaj nevyzerám, ako ma dokážeš odfotiť. Dobre? Odfoť normálnu mňa, tak ako sa fotím sama ? Vtedy onehdá som prišla z cukrovkového testu. Bolo 12 hodín a ja som okrem tej glukózy nič nejedla. Bola som dopichaná, bolo mi blivno a tak som pri fotení mohla byť sama sebou. ?? Vlasy som si umyť nestihla. @som.macoch zavadzal a ja mám konečne úplne normálnu fotku. Nie som na nej smutná. Takto som normálne. Ja. My. Či kto všetko ??????

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),

Následne vznikla snímka, ktorá má od typických instagramových fotografií väčšiny ľudí na míle ďaleko. Kristína sa tak nechala zvečniť bez štipky mejkapu a vo svojej nadprirodzenejšej póze. ,,Vtedy onehdá som prišla z cukrovkového testu. Bolo 12 hodín a ja som okrem tej glukózy nič nejedla. Bola som dopichaná, bolo mi blivno, a tak som pri fotení mohla byť sama sebou. Vlasy som si umyť nestihla,” vysvetlila okolnosti vzniku tohto záberu. Zároveň tiež zdôraznila, že na fotke rozhodne nebola smutná. Bola na nej akurát normálna, presne taká, ako každá žena či muž v skutočnom živote.