Kristína Tormová terčom ostrej kritiky: Jej reakcia na napálenú ženu stojí za to!

Herečka nedávno priviedla na svet svojho tretieho človiečika - synčeka Alanka. Jej život sa tak opäť o čosi zmenil. Čo sa však nezmenilo, je fakt, že neustále sa nájdu ľudia, ktorí majú potrebu Kristínu poučovať, respektíve hejtovať. Na jeden takýto príspevok sa rozhodla zareagovať, samozrejme sebe vlastným štýlom. A takto to dopadlo.

Hviezda seriálu Som mama, spisovateľka a herečka Kristína Tormová je známa tým, že si rozhodne nedáva za žiadnych okolností servítku pred ústa len preto, aby sa niekomu za každú cenu zapáčila. Práve naopak. Vždy sa snaží otvorene a úprimne hovoriť o veciach, ktoré sa okolo nej dejú. Tými sú, samozrejme, aj mamičkovské záležitosti. Jej otvorená myseľ, s akou pristupuje k veciam, je však pre niektorých ľudí až príliš veľkým extrémom. Príkladom je aj jedna z nasrdených žien, ktorá mala potrebu vyjadriť svoj názor na herečkinom instagramovom profile.

​Podľa nej je Kristínin život len akási platená hra. "Pani, alebo slečna Kristína. Uvedomujete si, ako svojimi príspevkami o "dokonalom vzťahu, materstve" ubližujete ostatným, hlavne nezrelým mamičkám, dievčatám? Vytvárate ilúziu o živote, vzťahu. Vy, ktorá sa rozviedla s dvojičkami, nemala problém sa chvíľu po tom zoznámiť, vydať, otehotnieť, porodiť s novým mužom. Vy sa teraz predvádzate, ako keby to bolo normálne? Vysvetlite, prosím, všetkým ženám, dievčatám, ako sa to dá? Lebo celý váš život mi pride len ako hra, za ktorú máte celkom slušne zaplatené. Prosím, nemotajte hlavy slušným ľuďom, hlavne ženám,dievčatám." Pisateľkin život očividne vyzerá úplne inak a preto v tom Kristíninom nachádza len veľmi málo prienikov. To si uvedomila aj "dotknutá" herečka a trojnásobná mamička, ktorá jej odpísala sebe vlastným vtipným spôsobom a ako vždy, bez osočovania a ponižovania. "Mám to zaplatené celé. JOJKa to platí. To točím takú reality show, viete? Len teda snažíme sa s dramaturgom a scenáristami robiť na tom, aby to práveže nepôsobilo dokonale.. Aby to teda bolo plne fuc**pov a obyčajných situácií. No nič, asi ich budem musieť vymeniť. Ďakujeme v mene tímu TV JOJ za spätnú väzbu," odpísala napálenej žene Kristína. Takúto reakciu zrejme návštevníčka Tormovej profilu nečakala.

Kristíne Tormovej napísala nabrúsená žena Kristíne Tormovej napísala nabrúsená žena Zdroj: instagram @kristina.tormova

A takto Kristína nabrúsenej žene odpísala A takto Kristína nabrúsenej žene odpísala Zdroj: instagram @kristina.tormova