Takto vyzeralo prvé stretnutie Kristíny Tormovej s jej dvojičkami: Dojemné FOTO z inkubátora!

Život herečky a spisovateľky Kristíny Tormovej sa zásadne zmenil v roku 2013, kedy na svet priviedla predčasne narodené dvojičky Elu a Matildu. Teraz sa rozhodla pripomenúť si tieto mimoriadne silné momenty a podeliť sa so svojimi fanúšikmi o dôležité posolstvo.

​​Hviezda seriálu Som mama, herečka a spisovateľka Kristína Tormová je jednou z najznámejších mamičiek na Slovensku. Svojimi knižkami a statusmi na sociálnych sieťach inšpiruje desaťtisíce mamičiek a nielen ich. Kristína je pritom trojnásobnou maminou. Synčeka Alanka priviedla na svet koncom júla tohto roku. Dvojičky Ela a Matilda sa zas narodili v roku 2013. Pôrod bol pritom mimoriadne komplikovaný. Kristína vtedy rodila už v 33. týždni, čo je o mesiac a pol skôr. Celkovo strávila v nemocnici celý mesiac. Obe jej deti totiž boli v ohrození života, keďže jedno vážilo 1300 gramov a druhé 2050 gramov. Práve pri príležitosti Dňa predčasne narodených detí sa herečka podelila o dojímavé momenty z týchto náročných dní spred šiestich rokov. Na svojom instagramovom profile zverejnila fotku z inkubátora, kde sa vôbec po prvýkrát stretáva so svojimi dvoma "šiškami". "Toto je fotka, na ktorej je zaznamenané moje prvé stretnutie s Elou a Matildou. Po troch dňoch absolútneho strachu. Takýto “bonding” po nejakých 36 hodinách od sekcie v 33. týždni tehotenstva. Keby sa tak skoro nenarodili, jedna by zrejme nebola... alebo by nebola tak, ako je. A viete čo? Tak sa hovorí o dôležitých bondingoch, krásnych a až orgazmických pôrodoch... a napokon sa to stane takto a vy aj tak viete, že toto je vrchol nádhernosti! Je len pár vecí v živote, za ktoré som takto veľmi a doživotne vďačná," zverila sa Kristína so svojimi silnými pocitmi, ktoré sa nezabudnuteľne a navždy zapísali do jej života. Popritom však nezabudla ani na šikovných profesionálov z bratislavskej nemocnice, ktorí k tomuto šťastnému koncu zásadne prispeli. Dodnes sú spolu všetci v kontakte. Kristína rovnako podporila všetkých rodičov, ktorí majú podobnú skúsenosť. Hoci si predčasniatka vyžadujú na začiatku obrovskú dávku starostlivosti a lásky, neprejde veľa času a začnú to rodičom niekoľkonásobne vracať. Tak ako to bolo aj v prípade dvojičiek Ely a Matildy. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Toto je fotka, na ktorej je zaznamenané moje prvé stretnutie s Elou a Matildou (trochu iné, ako táfotka zo včera, však?) Po troch dňoch absolútneho strachu. Takýto “bonding” po nejakých 36hodinách od sekcie v 33tt..keby sa tak skoro nenarodili, jedna by zrejme nebola..alebo by nebola tak, ako je. A viete čo? Tak sa hovorí o dôležitých bondingoch, krásnych a až orgazmických pôrodoch..a napokon sa to stane takto a vy aj tak viete, že toto je vrchol nádhernosti! Je len pár vecí v živote, za ktoré som takto veľmi a doživotne vďačná. Áno, dnes je deň Nežnej revolúcie a dnes je deň Predčasne narodených detí..narodenie našich dievok bolo pre mňa tou najnežnejšou revolúciou v živote. S ich životom začal môj plnohodnotný život. Naozaj. Takto to mám ja. Je to dokonalá zodpovednosť, ktorá dáva krídla. Dáva aj únavu, úbytok nervov, jemné zúfalstvo..hej hej ? Ale to sú prdy oproti tomu, akú lásku som z brucha dostala na tento svet. Ďakujem všetkým zázračným šikovníkom na Antolskej, z ktorých sú už dnes naši kamaráti. Veľmi vás ľúbime ♥️♥️ A držíme palce všetkým predčasniatkam!!!! A ďakujem našim dvom bojovníčkam, ktoré mi hneď po pôrode dokázali, že sa na nich môžem absolútne spolahnúť a dôverovať im. A učia ma, že keď nejde o život, ide o hovno...trochu mi to trvá, spomenúť si na to v každej situácií, ale ja sa to raz naučím!!!! ?? #deňpredčasniatok #worldprematurityday #denpredcasnok #ozmalicek . PS: my mamy predčasniatok máme posunuté hranice..som si všimla. Nedovolíme si mindžovať..po tom, čo sme si zažili ten strach... Uvedomujeme si asi viac tú krehkosť....akože: ja za to veľmi ďakujem, že to mám takto.

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),