Krásna aj po pôrode? Kristína Tormová odhalila na sebe to, čo iné ženy zakrývajú!

Byť mamou je krásne. Držať na rukách dieťa je pocit na nezaplatenie. Každá minca má však dve strany. A práve herečka a spisovateľka Kristína Tormová odhaľuje to, za čo sa iné ženy hanbia.

Kristína Tormová je hrdou trojnásobnou maminou. Radosť jej robia dvojičky Ella a Matidla a najnovšie aj synček Alan. Hoci je herečka momentálne na materskej dovolenke a svoje šťastie si užíva plnými dúškami, nerobí jej problém poukázať aj na dennodennú realitu.

Nedávno Kristína zavesila na sociálnu sieť fotografiu, na ktorej je len v podprsenke. Hrdo pritom poukázala na svoje popôrodné brucho, ktoré by sa podľa nej nemalo skrývať za oblečenie. "Najlepšie bruchá majú mamy, lebo v nich stvorili človiečikov. Tiež nosím už len toto brucho... Ak sa niekomu nebude pozdávať normálnosť tejto fotky, isto už nikdy nechoďte na kupko," napísala k záberu.

​Reakcie žien na seba nenechali dlho čakať. "Klobúk dole za túto fotku. Nehanbíš sa, lebo sa nemáš začo," napísala jedna z fanúšičiek. "Konečne niekto ukazuje realitu, ako to po pôrode môže vyzerať. Že každá žena nemá hneď po pôrode ploché bruško ako keby nerodila. Takto si viac vážim svoje, lebo vynosilo zdravé dieťa. A nezáleží mi na tom, že nemám dokonalú postavu," pridala sa ďalšia. "Konečne normálna fotka normálnej matky na nenormálnom Instagrame," bola ďalšia z mnohých reakcií. "Prirodzenosť je vždy najkrajšia," skonštatovala ďalšia fanúšička.