Strach, radosť, tréma aj zodpovednosť: Aké pocity majú naši tanečníci pred prvým prenosom?

Aj celebrity sa budú báť kamier!

Tanec snov spojil vskutku nezvyčajné a zároveň veľmi zaujímavé dvojice - šoubiznisom ostrieľané celebrity so známymi ľuďmi do tanečných párov, ktoré budú spolu bojovať za splnenie cudzieho sna. Naše známe tváre by mali bez problémov a poľahky viesť svojich partnerov na parkete pred kamerami, no opak je pravdou. Hoci majú s kamerami a vystupovaním pred nimi svoje skúsenosti, keď sa do mixu primieša tanec, zrazu spievajú inú pesničku…

Aj preto nás zaujímalo, aké sú ich pocity pred štartom Tanca snov. “Tréma určite bude, to je na 100%,” tvrdí Kuly. “Bojím sa všetkého, čo sa môže stať,” priznáva Rakby. “Napriek tomu, že som pred ľuďmi stál niekoľkokrát, aj napriek tomu mám trému,” hovorí Lukáš Latinák. Práve slovo “tréma” padalo z úst celebrít najčastejšie. Čím to je? “Snažíme sa, cvičíme. Keby som mala zaspievať alebo moderovať, nemám problém, som na to zvyknutá, ale tancovať?” potvrdzuje naše dohady Ivana Christová. Suverénnejšie k tancu pristupuje Adriana Kmotríková, ktorá sa spolieha najmä na početné tréningy: “Prvý tanec dáme. Teraz sme mali niekoľko týždňov na prvú choreografiu, ale ten ďalší týždeň to bude ťažšie.”

Ako prežívajú svoj televízny debut “necelebritní” tanečníci? “Bude to pre mňa veľké prekvapenie. Tréma je zatiaľ minimálna, ale potom aké to bude,” mykala plecami Kulyho partnerka Lucia. “Je to zodpovednosť, idem tam za svojho brata a nechcem to pokaziť,” prezrádza Michal, ktorého bude na parkete viesť Andreu Heringhovú. Našťastie, sú medzi nimi aj takí, u ktorých nad strachom prevláda radosť. “Aj sa teším, aj sa bojím,” usmieva sa Latinákova partnerka Natália. A najjednoduchšie to bude asi pre Rakbyho tanečnicu Veroniku, ktorá rozhodne nemá strach z davov: “Čím viac ľudí, tým menej ich vnímam.”

Zmení niečo prítomnosť kamier? Zapnite si JOJku dnes o 20:30, sledujte TANEC SNOV a dozviete sa všetko!