Sutaz Tanec snov

Tanec snov splní sny aj na webe: Zatancujte nám a vyhrajte fantastické finančné ceny!

Výhry sú naozaj veľmi lákavé.

Chcete niekomu splniť sen? Viete o niekom, kto potrebuje pomoc? Nepodarilo sa vám dostať do televíznej šou Tanec snov? Tak potom ste ideálny kandidát do súťaže, ktorú si pre vás pripravil televízny web joj.sk. V čase od 8. marca do 26. apríla môžete získať fantastické finančné výhry v hodnote až 3500 eur! Ako na to? Stačí ak nám prostredníctvom stránky tanecsnov.sk pošlete video, na ktorom nám zatancujete za sen, ktorý chcete splniť pre seba alebo niekoho, kto to veľmi potrebuje. O víťazoch rozhodne hlasovanie, ktoré bude prebiehať dvomi spôsobmi. Svoje tanečné video môžete na najvyššie priečky posunúť prostredníctvom tlačidla Hlasuj, ktoré bude na stránke pri vašom videu. Druhým spôsobom sú SMS hlasy. Tie budete môcť posielať na SMS číslo 8866 v tvare TANEC POČET HLASOV, ktoré chcete svojmu favoritovi udeliť. Vybrať si môžete z týchto počtov hlasov:

TANEC100 – 100 hlasov / 1 €
TANEC150 – 150 hlasov / 1,50 €
TANEC200 – 200 hlasov / 2 €
TANEC500 – 500 hlasov / 5 €

Špeciálnou kategóriou sú VIP SMS, ktoré tanečné video vášho favorita vedia zvýhodniť oproti ostatným videám. Ak pošlete SMS v tvare TANECVIP v hodnote 2,50 €, vami vybrané video sa automaticky objaví na fanpagei Tanca snov a tiež sa automaticky zobrazí na úvodnej stránke súťaže.
Pre víťazov súťaže sme si pripravili tieto fantastické ceny:

1.cena: Finančná výhra v sume 2000 €
2.cena: Finančná výhra v sume 1000 €
3.cena: Finančná výhra v sume 500 €

V spolupráci s River Park Dance School však pre vás máme aj 4. cenu! Spomedzi všetkých súťažných videí si porota zložená z lektorov uvedenej tanečnej školy vyberie toho súťažiaceho, ktorý bude podľa nich ten najlepší. Víťaz získa od River Park Dance School poukaz na polročné členstvo v hodnote 370 €!