Vedia Slováci prehrávať? Voštinár nám prezradil, ako súťažiaci prežívajú, keď odchádzajú s nulou

Aj to sa v šou Uhádni môj vek niekedy stáva.

Vlado Voštinár si už odmoderoval svoju dávku projektov najrôznejšieho druhu, aj so súťažami má početné skúsenosti a preto nás zaujímalo, či pre neho jeho najnovšia zábavno-súťažná šou Uhádni môj vek znamená niečo viac a či mu za krátky čas stihla prirásť k srdcu. „Je naozaj krásna, ale to povie každý moderátor o svojom programe, ale ja to nehovorím preto, že to moderujem ja,“ tvrdí s úsmevom.  A ako svoje tvrdenie zdôvodňuje?  „Mám rád programy, ktoré sú o ľuďoch, s ľuďmi  a samozrejme, pre ľudí. A toto v tom programe je. Celkom logicky mi prirástol. Už za stolom, keď sme si hovorili, aký by ten program mal byť, som sa naň tešil a bol mi veľmi sympatický,“ hovorí Vlado vzápätí.

Šou Uhádni môj vek je skutočne nielen pre ľudí, ale predovšetkým o ľuďoch. Už sa ich v súťaži vystriedalo niekoľko desiatok: „Za ten čas som už stretol mnohých z vás, spoznal som mnohých ľudí a tie stretnutia sú nezopakovateľné. Ďakujem vám za to, že tam prichádzate, lebo aj mňa to posúva dopredu. Ale dôležité je, aby prirástol k srdcu aj vám, aby ste si ho obľúbili. Preto to robíme a verím, že budete sledovať ďalšie vysielania. Ak ste sa neprihlásili, tak sa prihlásite a budete s nami súťažiť, verím, že vám prirastie k srdcu.“

Šou so sebou prináša veľa milých a úsmevných chvíľ, no aj niekoľko nepríjemných okamihov. Najťažšie je, keď súťažiaci odchádzajú z hry na prázdno. „Našťastie, Slováci sú hraví a vedia prehrávať. Fungujú veľmi dobre tí ľudia, lebo v živote platí, že každý rád vyhráva, ale je dôležité vedieť aj prehrať. Ale u nás sa neprehráva, u nás sa len skôr končí. Samozrejme, keď niekto skôr skončí, tak to nie je na ohňostroj, ale je dôležité zobrať to s úsmevom,“ prezrádza Voštinár. „A ako tieto situácie vníma on sám? Myslím, že prvotná idea je prísť do toho programu skúsiť niečo nové, zažiť niečo nové, život je o tom, o objavovaní nových vecí a toto môže patriť k tomu,“ dodáva.

Šou Uhádni môj vek môžete sledovať dnes o 16:50 na JOJke!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora

HLÁŠKYZ RELÁCIE