Mirke počas nakrúcania vybehli slzy! Čo sa stalo v štúdiu?

Toto sa nám v súťaži ešte nestalo.

Dnes popoludní privíta Vlado Voštinár opäť novú dvojicu súťažiacich. Po včerajších šoumenoch z Vrábeľ, ktorí sa prišli skôr zabávať ako súťažiť, je tu opäť pánsky tandem. Roman s Mišom, dlhoroční kamaráti z Modry, sú odhodlaní  a zároveň zábavní. „Toto bude evidentne veľmi zaujímavá, šarmantná a vtipná dvojica,“ hovorí hneď na úvod relácie moderátor Vlado.

Chlapci sú naozaj spontánni a majú veľmi špecifickú taktiku, ktorá divákov v štúdiu viackrát poriadne rozosmeje. „Oči, to sú tie oči,“ zhodujú sa páni jednohlasne. Napokon sa pomocou tejto stratégie dostanú až do finále, ktoré bude v ich podaní výnimočne napínavé a zároveň zábavné.  

Na pľac príde pani Mirka, ktorej chlapci hádajú vek úplne od brucha, keďže indície im veľa nenapovedajú. Potom sa však stane niečo úplne neobvyklé. Chlapci tak horlivo diskutujú, že si vôbec nevšimnú, keď Mirke vybehne slzička. S úsmevom na tvári ju hneď beží utešiť aj Vlado, no nakoniec z toho vysvitne, že to nebola ani slza šťastia, ani žiaľu! „Neplačem, len som bola taká sústredená, až mi slza vybehla,“ hovorí Mirka s úsmevom na tvári.

Či táto slza priniesla chlapcom šťastie alebo smolu, to si pozrite už dnes o 15:55 na JOJke!

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora

HLÁŠKYZ RELÁCIE