Z oblekov rovno do montérok: V siedmom nebi budú po rokoch opäť pomáhať aj politici!

V jubilejnej 10. sérii obľúbeného Siedmeho neba sa do akcie pomoci po rokoch opäť zapoja aj tváre zo slovenskej politickej scény. Prečo sa tak tvorcovia rozhodli a akým spôsobom podajú pomocnú ruku?

Nová séria Siedmeho neba bude okrem iného zaujímavá aj tým, že sa v nej po pár rokoch zapoja do akcie pomoci aj politici. „Siedme nebo jednoducho obsahuje silné politikum. Do veľa problémov sa ľudia dostávajú preto, lebo v štáte veľa vecí funguje mizerne. A to sú veci, ktoré sa politikov týkajú a u nás budú s nimi konfrontovaní. A to je správne. Vilo doplnil, že pomáhať rodinám v núdzi budú politickí lídri. „Predsa len, ako fungujú jednotlivé strany, rozhodujú ich lídri. Takže sme pozvali lídrov parlamentných strán. No dobre, všetkých nie, všetkýchsme nechceli,“ dodal s úsmevom.

Jednotlivé príbehy politických predstaviteľov poriadne chytili za srdce a tak niet divu, že sa do pomoci zapojili nielen finančne, ale aj reálne priložili ruku k dielu.Ich nasadenie bolo naozaj veľké. Jasné, celú pomoc rodinám zafinancovali, to sa ani nebavme, veď v tom bola pointa. Ale zároveň sa rôznych prerábok v domácnostiach fyzicky zúčastňovali naozaj naplno. Niekedy to vyslovene vyzeralo tak, že ráno mali zasadnutie v parlamente a potom leteli makať do Siedmeho neba aj do noci. Môžem absolútne vyvrátiť nejaké podozrenia, že by robili len na oko pre kameru. Verte, že ak by robili takto, tak by sme to tak odvysielali. Ale to naozaj nehrozilo. Trúfam si povedať, že ich osud rodín naozaj zasiahol a podľa toho k tomu pristupovali.

V7N - Richard Sulík Zdroj: archív V7N

Samozrejme, reakcie na politikov v uliciach boli rôzne a došlo aj k rôznym tvrdším konverzáciám.Jednoducho zrazu sa nejaký vrcholový politik ocitol ďaleko od Bratislavy, no tak sa logicky našli ľudia, ktorí chceli využiť príležitosť a mu to chceli vytmaviť,“ vysvetlil moderátor. Jedným dychom dodal, že slovenské politické špičky uvidíme tak, ako sme ich doposiaľ nepoznali. „Mňa aj celkom mrzí, že politikov už dnes v médiách vidíme len ako hovoriace hlavy v oblekoch a kostýmoch niekde za diskusnými stolíkmi a v zásade ich nevidíme v normálnych ľudských situáciách, ktoré o politikoch môžu vypovedať viac, ako len naučené frázy v diskusných reláciách. V siedmom nebi to uvidíme: bude pot, bude smrad, bude únava, a áno, aj ostrejšie konfrontácie budú.

V7N - Peter Pellegrini Zdroj: archív V7N


Sledujte obľúbené v Siedmom nebi už v nedeľu 20. novembra o 20:35 na JOJke!