Filip Tůma v šou Vtip za stovku prekvapí zmeneným imidžom: Takto ste ho ešte nevideli!

Už dnes večer prichádza na JOJku nová zábavno-súťažná šou Vtip za stovku, ktorú ste po prvý raz mohli vidieť počas Silvestrovskej noci. Tešiť sa môžete na množstvo zábavy, vtipov, ale aj na originálne skeče a pódiovú scénku. Práve v tej sa moderátor Filip Tůma predstaví so "zmeneným imidžom" a garantujeme vám, že vás svojím výzorom zničí!

Dvaja moderátori, dvaja exkluzívni hostia a dve kategórie diváckych vtipov. Na to všetko sa môžete tešiť v úplne novej zábavno-súťažnej šou Vtip za stovku, ktorú budú uvádzať moderátori Ondrej Kandráč a Filip Tůma. Pobavia vás aj dva originálne skeče, pointu ktorých sa pokúsia hostia uhádnuť.

Vyvrcholením šou bude hraná pódiová scénka z pera scenáristu Tomáša Dušičku, v ktorej sa ako hosťujúci herec predstaví obľúbený komik Fero Joke. Spolu s ním sa v dnešnej scénke objavia aj hostia Andrej Bičan, Tomáš Bezdeda a aj moderátor Filip Tůma. A práve hostiteľ večera vás určite pobaví svojím "zmeneným imidžom". Keďže sa scénka odohráva v školských laviciach, prezliekol sa za žiačku. Pohľad na famózneho herca a operného speváka v blonďavej parochni s vrkôčikmi a v sukni bude naozaj zábavný!

Vtip za stovku - Filip Tuma Zdroj: TV JOJ


Sledujte novú zábavno-súťažnú šou Vtip za stovku každý piatok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Filip Tuma