V seriáli Vytoč môjho agenta budú mnohí herci hrať sami seba: TOTO bolo na tom najťažšie!

Na JOJke už 20. marca odštartuje česko-slovenská adaptácia medzinárodnými cenami ovenčeného populárneho seriálu Call my agent. Novinka s názvom Vytoč môjho agenta nám ukáže svet slávy, intríg, nikdy nekončiacej práce a humoru s tímom hereckých agentov a ich náročných klientov. V tomto seriáli si mnohí herci zahrali sami seba a hoci to znie ako tá najľahšia úloha, opak je pravdou!

Česko-slovenská adaptácia seriálu Call my agent s názvom Vytoč môjho agenta sa realizovala pod režisérskou taktovkou Michala Blaška a Jakuba Machalu. Obaja sa zhodujú na tom, že práca na tomto projekte bola tým najkrajším, čo sa im mohlo stať. „Tak ako je tento projekt dobre napísaný, zároveň musí byť dobre obsadený, pretože veľa hviezd hrá seba samého. V tom je to kúzlo a to je to najkrajšie, čo sa vám môže ako režisérovi stať. Sú to veľkí profesionáli. Veľa ľudí sa ma pýtalo, či ma ako mladého režiséra brali. Samozrejme, že ma brali. Sú tam, kde sú práve preto, že sú tak skvelí. Preto, že sú profesionáli,“ povedal pre joj.sk. Jakub Machala.

​Samých seba, teda hercov v agentúre, stvárnia herecké esá ako Bolek Polívka, Jiří Langmajer, Gabika Marcinková či Táňa Pauhofová. Ich bohaté skúsenosti pred kamerou, profesionalita a nadhľad boli pre úspešné nakrúcanie kľúčové.Musia si zo seba vedieť urobiť srandu. Musia dosiahnuť určitý level uvoľnenia. Trošičku im to musí byť jedno, trošičku musia pristúpiť na to, že z nich majú ľudia srandu. Že napriek tomu, že sú tam, kde sú a nemuseli by to mať za potreby, tak v tomto projekte robia zo seba šaša. To je strašne ťažké. Je to veľký rozdiel. Keď máte postavu, za ňu sa vždy schováte. Patrí im veľký obdiv za to, že to zvládli,“ dodal režisér.

Vytoč môjho agenta - agenti Zdroj: TV JOJ

O čo je novinka Vytoč môjho agenta?
Seriál Vytoč môjho agenta rozpráva komediálne príbehy z kastingovej agentúry. V nej je každý deň plný práce a ľudských nástrah: snaha uspokojiť náročné potreby hereckých hviezd, neustály boj s konkurenciou, komplikované osobné vzťahy, ktoré sa často prelínajú s pracovnými záležitosťami. To všetko musí agentúrny tím zvládnuť a obstáť každý deň v boji, ktorý prináša mnoho absurdných a komických situácií, ako aj dojímavé momenty a skutočné ľudské drámy. Jedinečnosť celého projektu dopĺňa veľmi zábavný model, v ktorom hrajú sami seba herecké hviezdy reprezentované agentúrou. Agenti spolu fungujú ako zábavne rozháraná a citovo veľmi prepojená rodina, ktorá sa napriek všetkým prekážkam dokáže v prípade ohrozenia vždy zomknúť.

Hlavné postavy agentov kastingovej agentúry získali Zuzana Kronerová, Tomáš Maštalír, Kryštof Hádek a Martha Issová. Samých seba, teda hercov v agentúre, stvárnia Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Gabriela Marcinková, Stanislav Majer, Juraj Loj, Bolek Polívka, Michal Dlouhý a Ondřej Sokol.

Sledujte novinku Vytoč môjho agenta už od 20. marca na JOJke!