Predstavujeme vám hlavné postavy z novinky Vytoč môjho agenta: Na koho sa tešíte najviac?

Už 20. marca na JOJke predstavíme česko-slovenskú adaptáciu celosvetovo populárneho seriálu Call my agent, ktorý sme nazvali Vytoč môjho agenta. Vďaka tejto novinke môžete nahliadnuť do sveta slávy, intríg, nikdy nekončiacej práce a humoru s tímom hereckých agentov a ich náročných klientov. Na aké postavy sa v tomto seriáli môžete tešiť? Prinášame vám ich zoznam!

VMA - Tomáš Maštalír Zdroj: TV JOJ

​​Marián - Tomáš Maštalír
Nekompromisný, múdry a ambiciózny. Je to tvrdý vyjednávač, ktorý pôsobí neprístupne a vypočítavo, no vie prejaviť slabosť a prekvapivú citlivosť. Ako agent už pracuje viac ako dvadsať rokov a svojich klientov pozná veľmi dobre. Vyjednáva tvrdo s cieľom zabezpečiť im čo najlepšiu prácu, aj za cenu straty ľudských sympatií alebo narušenia priateľských vzťahov. Jeho ambicióznosť mu počas života urobila v umeleckom svete veľa nepriateľov a často stojí v ceste aj jeho osobnému šťastiu. Pôsobí neprístupne, často až tvrdo a vypočítavo. O to zaujímavejšie a dojemnejšie je, keď prejaví slabosť a prekvapivú citlivosť.

VMA_Zuzana Kronerová Zdroj: TV JOJ

Yveta - Zuzana Kronerová
Je to prototyp ženy, ktorú už nič nerozhádže. Pozná každého a nikoho sa nebojí. Je ironická a má nadhľad. Yvetu už v živote nič nezlomí, všetko zažila, pozná každého a už dlho sa ničoho nebojí. Jej pozícia v agentúre je skôr poradenského charakteru, často má väčší nadhľad a jej rázne vstupy sú nielen zábavné, ale aj konštruktívne a realistické. Jej ironické názory a poznámky sú dobrým protipólom Jiřího prílišnej citlivosti a Mariánovej praktickosti. Yveta sama vo svojom vnútri rieši otázku, či pre ňu má ešte zmysel pracovať v prostredí, kde už takmer nikto z jej rovesníkov nezostal.

VMA_Kryštof Hádek Zdroj: TV JOJ

Jiří - Kryštof Hádek
Je nepraktický, obetavý a lojálny. K práci pristupuje ľudsky, úprimne a svojich klientov bráni do posledného dychu. Vie si poradiť s problémami ostatných, ale v osobnom živote je večne neistý. Jiří je dojemne nepraktický, obetavý a hlavne lojálny. Jeho najväčšou slabosťou a zároveň najväčšou zbraňou je ľudskosť a úprimnosť, s ktorou pristupuje k svojej práci. Je pripravený brániť svojich klientov do posledného dychu a často aj na úkor zisku agentúry. Pri pomoci svojim klientom nielen v práci, ale aj v ich súkromí dokáže byť veľmi vynaliezavý. Vie si poradiť s problémami ostatných, ale sám je veľmi neistý. Jeho citlivosť komplikuje aj jeho pracovnú pozíciu aj vzťahy s kolegami.

VMA_Martha Issová Zdroj: TV JOJ

Andrea - Martha Issová
Elegantná, rázna, ale aj empatická žena. Vie vyriešiť aj zložité situácie, súkromie má komplikované. Elegantná, výrazná žena, vie byť rázna aj empatická v jednej vete a s eleganciou dokáže riešiť aj zložité situácie. Nebojí sa využiť v práci svoje osobné čaro, čím si často komplikuje život. Nezriekla sa túžby robiť svoju prácu nielen pre peniaze, ale aj pre dobrý pocit z výsledkov. Chce, aby sa agentúre, klientom aj kolegom darilo. Andrea je tímový hráč, ťažko znáša intrigy a boj o vedúcu pozíciu. Musí vyriešiť, ako v nabitom pracovnom diári nájsť miesto aj na vzťahy, ktoré nie sú len čisto pracovné.

VMA_Viktória Jurištová Zdroj: TV JOJ


Kamila - Viktória Jurištová

Naivná, neskúsená, ale prirodzene inteligentná. Chce spoznať svojho biologického otca. Snaží sa preniknúť do sveta filmu, ale zároveň nevie, či tam patrí. Trochu naivné, trochu neskúsené, no zároveň šikovné dievča, ktorá nastúpi ako asistentka do agentúry, aby mohla bližšie spoznať svojho biologického otca. Jej nepokrivený charakter predstavuje príjemný kontrast k často cynicky pragmatickému svetu, do ktorého sa snaží preniknúť. Spolu s ňou divák môže objavovať, ako taká agentúra funguje a aký zložitý organizmus to je. Rozhoduje sa, či je svet filmu a kastingu, so všetkým, čo k nemu patrí, miestom, kde by chcela pokračovať vo svojej kariére.

O čo je novinka Vytoč môjho agenta?
Seriál Vytoč môjho agenta rozpráva komediálne príbehy z kastingovej agentúry. V nej je každý deň plný práce a ľudských nástrah: snaha uspokojiť náročné potreby hereckých hviezd, neustály boj s konkurenciou, komplikované osobné vzťahy, ktoré sa často prelínajú s pracovnými záležitosťami. To všetko musí agentúrny tím zvládnuť a obstáť každý deň v boji, ktorý prináša mnoho absurdných a komických situácií, ako aj dojímavé momenty a skutočné ľudské drámy. Jedinečnosť celého projektu dopĺňa veľmi zábavný model, v ktorom hrajú sami seba herecké hviezdy reprezentované agentúrou. Agenti spolu fungujú ako zábavne rozháraná a citovo veľmi prepojená rodina, ktorá sa napriek všetkým prekážkam dokáže v prípade ohrozenia vždy zomknúť.

Hlavné postavy agentov kastingovej agentúry získali Zuzana Kronerová, Tomáš Maštalír, Kryštof Hádek a Martha Issová. Samých seba, teda hercov v agentúre, stvárnia Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Gabriela Marcinková, Stanislav Majer, Juraj Loj, Bolek Polívka, Michal Dlouhý a Ondřej Sokol.

Sledujte novinku Vytoč môjho agenta už od 20. marca na JOJke!