Herečka Táňa Pauhofová o sebe prezradila pikošku: Pri TOMTO mnohí ľudia trpia rovnako!

Toto by ste o nej nepovedali! Táňa Pauhofová patrí medzi najúspešnejšie a najobsadzovanejšie herečky svojej generácie a chýbať nebude ani v seriáli Vytoč môjho agenta. Práve v súvislosti s týmto projektom o sebe prezradila zaujímavosť, s ktorou sa určite stotožnia mnohí ľudia!

Princíp seriálu Vytoč môjho agenta je postavený na tom, že herci a herečky hrajú sami seba. Lepšie povedané, vystupujú pod svojím menom. Divák tak má pocit, že môže známe tváre spoznať tak trochu bližšie a čosi sa o nich dozvedieť. Herečka Táňa Pauhofová, ktorá sa objaví už v dnešnej časti, objasnila, ako to v skutočnosti je. „To je koncept tohto seriálu, ako zmiasť divákov, že herci a herečky vystupujú pod svojimi menami, aby mal divák pocit, že sleduje príbeh toho herca alebo herečky. Sklamem vás, nie je to úplne tak. Ale sú tam isté styčné body, ktoré tam má každý herec svoje. Diváci môžu hádať, čo z toho, čo tam vidia, je naozaj ten herec a herečka a čo vôbec,“ povedala pre joj.sk.

​Hoci priznáva, že mnoho vecí je v deji vymyslených, prezradila, čo odráža realitu jej života. „V seriáli Vytoč môjho agenta hrám samu seba. V príbehu sú paralely ako napríklad moje fóbie z úradov alebo fóbia z telefonovania. To sedí. Možno sa mi niekto nemohol dlho dovolať, tak si tvorcovia povedali, že keď už budem hrať Táňu Pauhofovú, tak to dajú aj do príbehu,“ zasmiala sa.

Vytoc mojho agenta - Tana Pauhofova Zdroj: TV JOJ

O čom bude dnešná časť?
Táňa Pauhofová je na materskej dovolenke, no vzhľadom na pracovné vyťaženie svojho manžela, hudobného skladateľa, zostáva na starostlivosť o novorodenca, psa a domácnosť sama. Musí sa vrátiť k hereckej kariére kvôli nezrovnalostiam v daňovom priznaní a dlhu, ktorý je úplne mimo jej aktuálnych možností. Agentovi Mariánovi sa podarí nájsť jej rýchlo rolu vo filme. Má hrať aktivistku a striptérku, ktorej špecialitou je pole dance. Táto úloha môže vyriešiť jej finančnú situáciu, ak zvládne absurdnú prípravu v kombinácii s povinnosťami unavenej matky.

Sledujte seriál Vytoč môjho agenta každú stredu o 20:40 na JOJke!